Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


3x3 sarīkojums Irēnes Ziedares piemiņai

Informācijas sarīkojums par nākamo 3x3 Melburnā

Laikraksts Latvietis Nr. 281, 2013. g. 25. okt.
Iveta Laine -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
3x3

Sestdien, 26. oktobrī Melburnas Daugavas Vanagu mītnē ir paredzēts informatīvs sarīkojums Melburnas 3x3 saietam. Doma radās 3x3 padomes Austrālijā priekšsēdei Irēnei Ziedarei tad, kad apspriedām 2014. gada 3x3 norisi. Sapratām, ka tā ir vienreizēja iespēja latviešu ģimenēm tikties un kopīgi baudīt nedēļu latviskā vidē.

Lai pēc iespējas vairāk informētu tautiešus par šo iespēju un pastāstītu par to, kas notiks nākamajā saietā arī tiem, kas nekad tur nav piedalījušies, Irēnei radās doma izveidot vienu informācijas sarīkojumu, kurā vienā daļā būtu uzfilmētas intervijas ar dažiem viesiem, kas piedalīsies nākamajā 3x3 Melburnā no Latvijas, kāds muzikāls priekšnesums un stāstījums par paredzēto programmu nākamajā 3x3 saietā Tulangi no 2.-8.janvārim.

Savukārt Irēne, būdama vienreizēja saimniece un organizētāja, būtu pastāstījusi par 3x3 kustību, sagādājusi gardas uzkodas un palīdzējusi savervēt apmeklētājus – un ja Irēne teica, ka uz sarīkojumu ir jāierodas, tad grūti bija teikt nē. Kas to toreiz būtu domājis, ka šis sarīkojums būs jāmaina un jāvelta tieši Irēnes darbam un dzīvei, ka viņa nebūs tā, kas to kopā ar mani organizēs, bet sarīkojums būs pateicība viņas ieguldītajam darbam un mīlestībai visā Austrālijas 3x3 kustībā.

Tā vēlamies veltīt šo sarīkojumu 3x3 Austrālijā padomes priekšsēdei, dzīvesprieka pilnai, aktīvai un latviskai sabiedrības loceklei – Irēnei Ziedarei.

Esam paredzējuši stāstījumu par Irēnes 3x3 gaitām, ko sniegs Uldis Ozoliņš, kas ir piedalījies vairāk kā 20 3x3 saietos, pats vadījis saietu, un nu jau vairākus gadus ir vadījis Politikas ievirzi. Pastāstīsim par 3x3 vēsturi, ideju un mērķiem, ko sniegs Jolanta Lārmane – pagājušā 3x3 Austrālijā vadītāja, kā arī ilggadīga 3x3 apmeklētāja ne tikai Austrālijā, bet arī Latvijā un ieviržu vadītāja vairākos Austrālijas 3x3 saietos. Pastāstīsim arī par nākamā 3x3 norisi.

Tiks rādīta intervija ar 3x3 Melburnā ciemiņu no Latvijas – žurnālistu Aivaru Ozoliņu, sveiciens no Uškānu ģimenes, kā arī intervija ar nākamā 3x3 Latvijā vadītājiem.

Vēlamies klātesošos iepazīstināt arī ar divām tantiņām, kas 3x3 apmeklētājus nu jau vairākus gadus parasti patīkami uzjautrina. Bet, lai jūs īsti zinātu, kas tad ir šīs divas tantiņas, jums būs jānāk uz sarīkojumu.

Mūs iepriecinās priekšnesums, būs siltas pusdienas. Ieejas maksa pieaugušajiem $20, bērniem $10.

Lūdzam ievērot, ka mainām sarīkojuma laiku, lai vairākiem interesentiem būtu iespēja piedalīties – sarīkojums notiks 26. oktobrī, plkst. 17.00 Melburnas DV mītnē.

Vēlamies šo sarīkojumu veidot kā atceri Irēnei Ziedarei un arī svētkus tam vienojošajam 3x3 spēkam, kas kopā saved ģimenes, indivīdus un visu sabiedrību. Lūdzam pieteikties pie Ivetas Laines – 98761448.

Aicinām ikvienu piedalīties!

Nākošā Melburnas 3x3 saieta vad. I. Laine



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com