Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Saikne ar Latviju turpinās arī Covid-19 laikā

Sidnejas Strazdu ģimene iesaistās nodarbībās

Laikraksts Latvietis Nr. 606, 2020. g. 22. jūlijā
Sintija Bernava -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Aivars un Mikus Strazdi pie izkrāsošanas darbiem. FOTO Sarma Strazda.

Aivars Strazds. FOTO Sarma Strazda.

Mikus Strazds. FOTO Sarma Strazda.

Liels prieks, ka brīvprātīgo īstenotajās aktivitātēs Radošās darbnīcas, kas tiek organizētas Bērnu slimnīcas pacientiem Rīgā, ar moderno tehnoloģiju palīdzību ir iespēja iesaistīties ne vien Bērnu slimnīcas pacientiem un bērniem Latvijā, bet arī bērniem, kas dzīvo tālu aiz Latvijas robežām.

Liels prieks, ka tematiskajās nodarbībās Bērnu slimnīcas pacientiem par Latvijas dabas bagātībām, kuras tika īstenotas sadarbībā ar Latvijas valsts mežu dabas parks Tērvete, ar modernās tehnoloģiju palīdzību piedalījās arī latviešu kopienas pārstāvji Austrālijā.

Strazdu ģimene – Sarma, Aleksis, Mikus un Aivars, kas dzīvo Sidnejā (Austrālijā), ar lielu aizrautību iesaistījās Latvijas mežos sastopamo ogu izkrāsošanā un iepazīšanā. Čakli ogu izkrāsotāji šajā uzdevumā bija abi Strazdu ģimenes dēli: Aivars (6 gadi), kas apmeklē sagatavošanas klasi, un Mikus (10 gadi), kas mācās 4. klasē.

Globālās pandēmijas apstākļos arī Sidnejas Latviešu sestdienas skolā Austrālijā latviešu valodas nodarbības notiek attālināti – mājās, un tajās iesaistās visa ģimene.

Ikvienam interesentam ir iespēja iesaistīties radošajās aktivitātēs Radošās darbnīcas, kas tiek īstenotas Bērnu slimnīcā, sekojot

Facebook: >> un Instagram: >>

Sintija Bernava,
Radošās darbnīcas Bērnu slimnīcā vadītāja



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com