Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Annas Ziedares Vasaras vidusskola (2)

Jaunieši sacenšas olimpiādē

Laikraksts Latvietis Nr. 576, 2020. g. 14. janv.
Kaija Lārmane -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
VV2015

Volejbola sacensības. FOTO Rūdis Dancis.

Svētdien, 5. janvārī, Vasaras Vidusskolas skolēni pārvērtās par enerģiskiem sportistiem, kuri ģērbti spilgtās komandu krāsās piedalījās tautas bumbā, basketbola un volejbola turnīros.

Sēžot pie brokastu galda no rīta, jau bija skaidrs, ka Olimpiādes sacensības būs īpaši grūtas, jo aukstie un lietainie laika apstākļi sagādāja drūmu noskaņojumu. Tomēr jaunieši bija iecietīgi un devās sīvās olimpiskās cīņās.

Visas komandas parādīja labas kopā strādāšanas spējas un pūles, bet dažas izcēlās vairāk par citām, kā piemēram Sarkanās Serenādes ar iedvesmojošo sarkanie vislabākie saucienu. Klīda baumas, ka šī komanda ir nepārspējama. Tas tika pārbaudīts un noskaidrots finālos, kur viņi diemžēl nevarēja noturēt savu zelta slavu. Tautas bumbu finālā komandas Melnie Marcipāni pārstāve Eva Medene parādīja savas spējas spēles nobeigumā un izcīnīja uzvaru.

Uz basketbola laukuma jauniešus sagaidīja konflikts par tiesnešu un skatītāju acu liecībām. Daži domāja, ka punktu skaits bija neizšķirts, turpretī citi domāja, ka zaļā komanda bija vadošā pozīcijā. Sarkanie apstrīdēja situāciju un mudināja spēlēt papildus spēli. Pēc garām pārrunām par notikušo, ierosināja tikai meitenēm spēlēt papildus spēli. Meitenes spēlēja tik dūšīgi, ka puišu prombūtni pat nevarēja ievērot. Aizraujošās spēles nobeigumā zaļā komanda kļuva par basketbola čempioniem.

Sarkanām Serenādēm bija iespēja sevi atgūt volejbola finālā, sacenšoties pret Baltajām Bārbelēm. Baltās Bārbeles bija grūta konkurence, ar gaišiem, acis žilbinošiem tērpiem, un viņas uzvarēja cīņu pret Sarkanām Serenādēm.

Olimpiāde bija kopumā veiksmīgi pavadīta ar jautrību un smiekliem.

Kaija Lārmane



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com