Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Latvijas – Krievijas konsultācijas

Pārrunā aktuālus jautājumus

Laikraksts Latvietis Nr. 573, 2019. g. 26. dec.
LR Ārlietu ministrija -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

2019. gada 12. decembrī Maskavā notiek Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas valsts sekretāra Andra Pelša divpusējās konsultācijas ar Krievijas Federācijas Ārlietu ministrijas ārlietu ministra pirmo vietnieku Vladimiru Titovu. Konsultāciju laikā pārrunāts plašs divpusējo un reģionālās sadarbības jautājumu loks – turpmākais politiskais dialogs, aktualitātes Latvijas-Krievijas Starpvaldību komisijas darbā, sadarbība ekonomiskajos jautājumos, līgumtiesiskā bāze, drošības situācija reģionā, kā arī aktuālos jautājumus starptautiskajās organizācijās.

Latvijas un Krievijas Ārlietu ministriju politiskās konsultācijas ir regulārs formāts, kurā tiek pārrunāti divpusējās un praktiskās sadarbības jautājumi, kā arī starptautiskās politikas aktualitātes. Saskaņā ar Latvijas–Krievijas Ārlietu ministriju sadarbības plānu līdz šim ir notikušas konsultācijas dažādos līmeņos starp abu valstu Ārlietu ministrijām, tajā skaitā reģionālo departamentu direktoru līmenī un Konsulāro departamentu direktoru līmenī.

Politiskās konsultācijas starp abu valstu ārlietu ministrijām notiek kopš 2013. gada. Iepriekšējā valsts sekretāra un ārlietu ministra pirmā vietnieka tikšanās notika Rīgā 2017. gada 14. novembrī.

LR Ārlietu ministrija



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com