Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Tas laiks ir pienācis...

Pieteikties uz nākamā gada Annas Ziedares Vasaras Vidusskolu

Laikraksts Latvietis Nr. 527, 2018. g. 18. dec.
Markus Dragūns -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
VV2015

Ar rokām turu
Sarkanbaltsarkano audeklu,
Un ar šiem vārdiem
Dzīvoju mūsdienu sabiedrībā.

Tas ir mans karogs, mana tauta,
Mana himna, un mana Zeme.
Latviju turu zem sirds,
Un nodot es gribu to mantojumā.

(dzejoļa autors Daniels Balodis)

Tas laiks ir pienācis…

pieteikties uz 45. Annas Ziedares Vasaras Vidusskolu (AZVV), kas tiks rīkota no 2019. g. 2. janvāra līdz 19. janvārim, Dzintaros.

Kā vienmēr, pa Vasaras vidusskolas laiku notiks daži sarīkojumi. Olimpiāde notiks 6. janvārī, Olimpiādes diena ir arī AZVV viesu diena. Nāciet un vērojiet spēles un tad baudiet pusdienas kopā ar mums.

6. janvāra pēcpusdienā būs skolotāju seminārs, kur laipni aicinām piedalīties visus izglītības entuziastus. Prezentācijas sniegs mūsu starptautiskā skolotāju komanda. No Latvijas būs valodas skolotājas, priekšmetu speciālistes un kora vadītājs (vairāku Dziesmu svētku virsdiriģents G. Ceplenieks).

13. janvārī notiks dievkalpojums Adelaides Sv. Pētera baznīcā. Mēs esam pateicīgi ALELDA par palīdzību, atrodot garīdznieku, kas, cerams, lieliski iekļausies mūsu AZVV sabiedrībā.

Pēc dievkalpojuma skolniekiem būs iespēja iepazīties ar Handorfas mazpilsētiņu Adelaides kalnos.

Pirms pašām AZVV beigām būs iespēja nokārtot Latvijas Valsts valodas prasmes pārbaudi (VVPP). Veiksmīgi nokārtojot pārbaudījumu, varēs saņemt Latvijas Valsts valodas prasmes apliecību. Pārbaude ir par maksu.

45. AZVV noslēgs savu darbību ar koncertu 19. janvārī plkst. 15.00 Adelaides Latviešu namā (Tālavā). Pēc tam visus aicinām uz danču vakaru; AZVV dalībnieki ir atbrīvoti no danča vakara dalības maksas.

Mūsu mīļā saimniece Inga ar savu komandu, no bijušās Adelaides Tirgus kafejnīcas Latvian Lunchroom gatavos garšīgu un veselīgu ēdienu mūsu saimei.

45. AZVV rīkošana skrien uz priekšu, un visiem dalībniekiem ir laiks aizpildīt veidlapas. Mūsu šī gada veidlapa ir elektroniska un ir pieejama mūsu mājas lapā (www.azvv.org.au). Tuvākā informācijai lūdzu rakstiet: annasziedaresvv@gmail.com

Uz drīzu redzēšanos!

Markus Dragūns
45. AZVV vadītājs



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com