Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Visi laipni lūgti uz Simtgades balli

Sidnejā – Parlamenta ēkā

Laikraksts Latvietis Nr. 519, 2018. g. 13. okt.
Klāra Brūvere -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
SidnejasLatviesuBiedriba

Šogad ir daudz ko svinēt, jo Latvija svin savu simtgadi! Mēs Sidnejā svinēsim visu novembri. Kulminācija svētkiem Sidnejā būs 100 gadu balle, kas būs prestižajā Strangers Dining Room, Jaundienvidvelsas parlamenta ēkā. Šī telpa ir ļoti piemērota mūsu svinībām, ne tikai tāpēc, ka Latvijas Simtgadi oficiāli atzīmēs Austrālijas valsts telpās, līdz ar dažiem svarīgiem Jaundienvidvelsas politiķiem, bet arī, – jo šo telpu ir projektējis Austrālijas latviešu arhitekts Andris Andersons.

Biļešu cenā ir iekļautas 3 kursu vakariņas, kā arī dzērieni – gan alkoholiskie, gan bezalkoholiskie. Vakaru iesāksim, pārskatot Sidnejas Domain parku, kur varēs izbaudīt svinīgo atmosfēru ar šampāniešu glāzi. Pēc tam pasniegs gardas vakariņas, kamēr saule riet! Neaizmirstiet uzvilkt ērtas deju kurpes, lai var visu vakaru dejot! Mūziku mums piedāvās DeGamba, kuri spēlēs latviešu vispopulārākās dziesmas no pēdējiem 100 gadiem. Iespējams, ka vakaru beigsim ar lustīgiem dančiem.

Vēlamies godināt Latvija ar šo pasākumu, tātad lūdzam, lai viesi ierodas formālos tērpos vai arī latviešu goda tērpos (tautas tērpos).

Biļešu cena: $160; biļetes varēs iegādāties: Pie Imanta grāmatnīcā Latviešu namā; pa telefonu (02 9744 8500); caur e-pastu – bookings@slb.org.au; SLB mājas lapā – slb.org.au

Adrese: 6 Macquarie St, Sydney NSW 2000.

Piektdien, 23. novembrī, plkst. 19.00 – plkst. 23.00.

Vistuvākā vilcienu stacija ir Martin Place; ar mašīnu – ir vairākas vietas pie Parlamenta ēkas, kur var novietot mašīnu par $10.

Klāra Brūvere
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com