Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


LAAJ Kopsanāksme notiks Kultūras dienu laikā

Informācija un aicinājums

Laikraksts Latvietis Nr. 519, 2018. g. 13. okt.
LAAJ -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Gandrīz vai katru gadu Kultūras dienu vai Jaunatnes dienu laikā LAAJ biedri tiek aicināti uz informatīvu sanāksmi vai, ja par kaut ko ir jālemj, tad uz kopsanāksmi. 2017. gada decembrī, kopsanāksme notika Jaunatnes dienu laikā, Sidnejā. Šajā kopsanāksmē apstiprināja jauno prezidiju, kas tagad atrodas Sidnejā, un nolēma, ka ir vajadzīgas maiņas LAAJ statūtos, it īpaši punktos, kas attiecas uz Kultūras fondu, proti, ka to būtu jāapvieno ar LAAJ Kultūras nodaļu. Tika arī izteikta doma, ka vajadzētu pievērst vairāk uzmanības izglītībai, jo tā ir nepieciešama, lai saglabātu latviskumu nākamajās paaudzēs. Lai šo darbu veicinātu, izglītību, kas līdz šim ir bijusi zem Kultūras nodaļas, vajadzētu izvirzīt kā atsevišķu nodaļu. LAAJ prezidijs, bijušais un tagadējais, ir izstrādājis šīs statūtu maiņas, un tās tiks pārrunātas un proponētas pieņemšanai šī gada kopsanāksmē.

LAAJ kopsanāksme notiks šī gada 31. decembrī, plkst. 9.00, Adelaides Latviešu namā. Informācija par kopsanāksmi tika izsūtīta visiem LAAJ biedriem septembrī. Ja jūs esat LAAJ biedrs un neesat šo informāciju saņēmis, ir iespējams, ka LAAJ biedru sarakstā nav jūsu (vai organizācijas, kuru jūs vadāt) pareizā adrese. Tādā gadījumā, lūdzu, paziņojiet savu epasta un pasta adresi LAAJ prezidijam, rakstot uz info@laaj.org.au vai PO Box 457, Strathfield, NSW, 2135, un mēs jums izsūtīsim informāciju par šī gada kopsanāksmi.

Informācija par kopsanāksmi netika izsūtīta tiem bijušajiem biedriem, kas vairākus gadus nav kārtojuši savus biedru naudas maksājumus. Biedru naudas var maksāt, sūtot čeku (rakstītu Latvian Federation of Australia and New Zealand) vai iemaksājot naudu tieši LAAJ kontā, Dnister bankā (BSB: 704-235, Account Number: 00017455). Informācija par biedru naudas likmēm ir atrodama LAAJ mājas lapā (https://laaj.org.au/par-mums/ko-jus-varat-darit/). Ja jums vajag informāciju par to cik jums būtu jāmaksā, vai jums ir kādi citi jautājumi par biedru naudām, lūdzu, rakstiet uz info@laaj.org.au vai LAAJ, PO Box 457, Strathfield, NSW 2135.

Gaidīsim LAAJ biedrus kopsanāksmē Adelaidē!

LAAJ prezidijs
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com