Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


36. Jaunatnes dienas Melburnā 2019. gadā

Melburnas jaunieši ar sparu uzsākuši darbību!

Laikraksts Latvietis Nr. 517, 2018. g. 28. sept.
Lija Andersone -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Pirmā rindā no kreisas: Brita Kalēja (Jaungadvakara balle), Maija Drēziņa (Danču vakars), Kārla Jaudzema (Muzikālais vakars), Kate Jaunalksne (Tautas deju koncerts), Lūkas Elberts (Mēdija), Miķelis Stepaņuks (Teātris). Otrā rindā no kreisas: Lija Andersone (Priekšsēde), Laila Grosa (Vicepriekšsēde), Kalvis Švolmanis (Vicepriekšsēdis un tehniskā komandā), Ivars Štubis (Konsultants), Kaspars Švolmanis (Tautas deju apkūlības), Andrejs Jaudzems (Tehniskā komandā). Trūkst: Daina Jefimova (Viktorīnas vakars), Līsa Jaunalksne (Sadziedāšanās vakars), Ēriks Stepaņuks (Tautas deju apkūlības). FOTO Brita Kalēja.

36. Jaunatnes dienu rīcības komiteja ir cītīgi uzsākusi darbību un notikušas jau divas sēdes un vairākas atsevišķas tikšanās ar sarīkojumu un tehniskās komandas vadītājiem. Programma veidojās un jaunieši ir izdomājuši uzsvaru likt uz vietējo jauniešu talantu un šobrīd nav paredzēts viesu ansamblis vai koris no Latvijas. Tiek plānoti arī līdzekļu vākšanas sarīkojumi un ir izsludināts logo konkurss.

Līdzekļu vākšanas sarīkojumi

Līdzekļu vākšanas sarīkojumi tiks rīkoti divu iemeslu dēļ. Viens ir, lai iegūtu papildus līdzekļus sarīkojumu rīkošanai, bet varbūt vēl svarīgāk ir, lai dotu pieredzi sarīkojumu vadītājiem rīkošanā. JD komitejas jaunieši ir visi bijuši ļoti aktīvi sabiedrībā caur skolām un vasaras programmām, tautas deju un mūzikas ansambļiem, arī palīdzot dažādu pasākumu rīkošanā, bet viņiem nav bijusi pieredze pašiem būt atbildīgajiem.

Pērkonīša zaļumballe

Pirmais līdzekļu vākšanas sarīkojums, Pērkonīša zaļumballe, būs sestdien, 13. oktobrī, plkst. 19.00 Melburnas Latviešu namā.

Būs dzīvā mūzika, vakariņas un iespēja izdancoties! Vakara gaitā ir paredzēts arī Pērkonīša maratons, kas ir Annas Ziedares Vasaras vidusskolas ilggadīga tradīcija, kur pāros sacenšas, kurš var ilgāk bez pārtaukuma nodejot Pērkonīti. Mums vajag dalībniekus UN skatītājus! Vakars ir domāts visām paaudzēm. Maratona dalībniekus aicinām pieteikties pa pāriem vai arī 2 - 6 personu komandās. Dejotāji aicināti piemeklēt savas trakākās drēbes. Konkursā būs dažādas kategorijas, tātad balvu būs daudz! Skatītājiem būs iespēja balsot par vistrakākiem, krāšņākiem un oriģinālākiem tērpiem.

Pēc maratona ballīte turpināsies ar saviesīgu vakaru un dančiem. Vakariņas ir ieskatītas ieejas maksā. Dzērienus varēs iegādāties uz vietas.

Plkst. 19.00 – Vakariņas un Reģistrācija; plkst. 20.00 – „Pērkonīša maratons“. Ieejas maksa $25/20; bērniem līdz 16 g.v. – bez maksas. Iepriekš pieteikšanās pie Lijas Andersones 36jd.melb@gmail.com vai tālr: (03) 9867 2070.

Sanāciet kopā ar draugiem un ģimeni atbalstīt 36. Jaunatnes dienas! Ja ir kādi jautājumi, tad lūdzu sazināties caur epastu: 36jd.melb@gmail.com vai Facebook - www.facebook.com/JDSAustralija/

Logo konkurss

2019. g. Jaunatnes dienām ir vajadzīgs logo – svētku vizuālais atpazīšanas simbols. Tas tiks izmantots reklāmās, sociālos medijos un Jaunatnes dienu laikā. Vēl nav par vēlu iesniegt pieteikumu.

Mēs aicinām ikvienu starp 13 un 35 g. v. piedalīties konkursā. Tēma Jaunatnes dienām Melburnā ir – Veicināt latviešu jauniešus Austrālijā – kā jūs saredzat būt latvietim Austrālijā?

Sekmīgais kandidāts uzvarēs 2 brīvbiļetes uz Jaungada balli un pudeli šampānieša!

Lūdzam ievērot sekojošās vadlīnijas: logo ir jābūt tekstam 36. JD Melburnā 2019 dizainam, ko var reproducēt gan krāsās, gan melnbaltā, jābūt izmantojamam gan portreta („portrait“), gan ainavas („landscape“) orientācijā un jāiesniedz .ai fails, ja iespējams, vai arī kā .pdf, .png vai .svg.

Lūdzu nosūtīt pieteikumus uz: 36jd.melb@gmail.com līdz 1.10.2018. kopā ar savu pilno vārdu, vecumu, mobilā tālruņa numuru un epasta adresi.

Lija Andersone
„36. JD Melburnā 2019“ vadītāja
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com