Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Starptautiskā Bakalaurāta izglītības programma

Piedāvā Profesionālās izglītības kompetences centrs „Ogres tehnikums“

Laikraksts Latvietis Nr. 513, 2018. g. 15. aug.
Sigita Jasinska -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Dizaina mācības. FOTO Publicitātes foto.

Latvija ir pirmā Baltijas valsts, kas no šī gada piedāvā iespēju apgūt visā pasaulē augsti novērtēto, prestižo Starptautiskā Bakalaurāta izglītības programmu Karjeras izglītībā, ko paredzēts īstenot profesionālajās izglītības iestādēs. Šāda programma jau tiek piedāvāta tādās valstīs kā Somija, Zviedrija un citur pasaulē.

Starptautiskā Bakalaurāta izglītības programmu Karjeras izglītībā jaunieši apgūs integrēti, izmantojot bilingvālo (latviešu un angļu valodās) mācīšanos, un to piedāvā Profesionālās izglītības kompetences centrs Ogres tehnikums. Līdz šim Starptautiskā Bakalaurāta programma Latvijā tika īstenota Rīgas Valsts 1. ģimnāzijā, Rīgas Valsts 2. ģimnāzijā un Latvijas Starptautiskajā skolā, bet tagad Ogres tehnikums to piedāvā arī izglītojamajiem, kas izvēlējušies profesionālo izglītību.

Programma palīdz sagatavot starptautiski konkurētspējīgus jauniešus darba tirgum, jo viņi apgūst tās prasmes un iemaņas, ko 21. gs. darba devējs novērtē īpaši augstu. Tā ir arī stabils pamats, lai nākotnē izglītojamie uzsāktu paši savu uzņēmējdarbību, strādātu kā vidēja un augsta līmeņa vadītāji uzņēmumos, kā arī izmantotu savas iespējas globālā vidē. Jaunieši mācās pašiniciatīvu, jaunradi un komandas darbu, apgūst komunikācijas prasmes un pilnveido savas profesionālās iemaņas.

Starptautiskā Bakalaurāta izglītības programma Karjeras izglītībā piedāvā akadēmisko mācību programmu apvienotu ar profesionālās izglītības praktisko pieredzi. Pateicoties akadēmiskās programmas apvienojumam ar Karjeras izglītības programmu, jauniešiem tiek piedāvāta vērtīga akadēmiskās un profesionālās izglītības pieredze, kas paver plašas iespējas iesaistīties darba tirgū, kā arī turpināt mācības augstskolās gan Latvijā, gan ārzemēs.

Ogres tehnikums aicina pieteikties īpaši tos jauniešus, kas ir zinātkāri, sabiedriski aktīvi, motivēti gūt panākumus savā profesionālajā izaugsmē.

Pieteikšanās uz Starptautiskā Bakalaurāta izglītības programmu Karjeras izglītībā jau ir atvērta, un ar sīkāku informāciju var iepazīties Ogres tehnikuma mājaslapā.

Sigita Jasinska



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com