Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


LAAJ aicina

Mana dāvana Latvijai!

Laikraksts Latvietis Nr. 511, 2018. g. 3. aug.
Jānis Grauds -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
LAAJ

Lai dotu iespēju ikvienam no jums kaut ko dāvināt Latvijai viņas simtgades jubilejā, LAAJ aicināja jubilārus šogad savā dzimšanas dienā atteikties no dāvanām un dāvanu vērtību nodot kopējai dāvanai Latvijai – Austrālijas latviešu ziedojumam Vītolu fondam. Vītolu fonda mērķis ir stipendiju veidā palīdzēt spējīgiem, centīgiem, bet maznodrošinātiem jauniešiem studēt Latvijas augstskolās. Labi izglītota jaunā paaudze ir viena no vērtīgākajām dāvanām ko savai valstij varam dot!

Ir pagājis vairāk nekā pusgads, bet diemžēl atsauksme šim aicinājumam ir bijusi ļoti atturīga. Līdz šim kopā ir saņemts $ 10 082, – kas ir mazāk nekā puse no tā, ko vajadzēja, lai sasniegtu iecerēto mērķi – $ 50 000 dāvanu Latvijai. Tie kas vai kuru vārdā, vai kuru piemiņai līdz šim ir atsaukušies aicinājumam ir:

Andersone Jāna, Andersone Lija, Andersons Graham, Andersone Anita, Apsīte Velta, Apsītis Ziedonis, Birzule Edīte, Ceriņa Biruta, Duckmanton Kalvis, Duckmanton Zintis, Freibergs Osvalds, Graudiņa Linda, Grauds Oskars, Grauds Jānis, Grauds Reinis, Grauds Markus, Greste Ojārs, Jaunbērziņa Daina, Jaunbērziņš Andris, korp! Spīdola Sidnejas kopa, Krādziņu ģimene, Laķis Edgars, Leons E. P., Rīmanis Juris, Rone Iveta, Rozentāls Ruta, Siliņš Uldis, Studenšu Korporāciju Kopa Melburnā, Taylor Lelde, Zemīte Vaira.

Paldies jums!

LAAJ vēlreiz aicina un lūdz visus, kas šogad vēl atzīmēs dzimšanas dienu vai kādu citu jubileju, piedalīties šai kopīgā dāvanā un atteikties no savām dāvanām par labu mērķim, kas atbalstīs izglītību Latvijā. Vītolu fonda stipendiāti augsti novērtē iespēju turpināt studijas, ko viņiem devusi piešķirtā stipendija, un bez kuras viņiem nebūtu bijis iespējams apmeklēt augstskolas.

Kas jādara, lai piedalītos?

Lūdziet savus radus un draugus paredzēto dāvanu vērtību nodot jums iemaksāšanai vai aiciniet viņus pašus veikt maksājumu LAAJ kontā ar mērķi „Mana dāvana Latvijai“. (Account name – LAAJ davana  – BSB 704 235 Acc No. 00018127). Par katru maksājumu lūdzam ziņot, rakstot e-pastu: manadavanalatvijai@gmail.com, minot jubilāra vārdu, uzvārdu un iemaksāto summu.

Iespējams arī izrakstīt čeku un nosūtīt to uz:

Mana dāvana Latvijai
c/o PO Box 457
Strathfield
NSW 2135

Katra atbilde šim aicinājumam, neatkarīgi no tā, cik liela ir dāvināta summa, palīdzēs veidot iecerēto dāvanu Latvijai viņas simtgadē no tālās Austrālijas. To varam sasniegt tikai, ja katrs ir gatavs un vēlas piedalīties.

Jānis Grauds,
LAAJ prezidija priekšsēdis
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com