Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Valsts prezidents Rīgas pilī sveic

Vispārējo latviešu Dziesmu un Deju svētku organizatorus

Laikraksts Latvietis Nr. 510, 2018. g. 24. jūlijā
Latvijas Valsts prezidenta kanceleja - Prezidenta preses dienests -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Prezidents Raimonds Vējonis un kultūras ministre Dace Melbārde ar Dziesmu un Deju svētku rīkotājiem. FOTO Latvijas Valsts prezidenta kanceleja.

Piektdien, 2018. gada 20. jūlijā, Valsts prezidents Raimonds Vējonis Rīgas pilī sveica XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku organizatorus un pateicās viņiem par pašaizliedzīgi ieguldīto darbu, radot brīnišķīgus kopības svētkus visai tautai.

„Latvijas simtgades Vispārējie latviešu Dziesmu un Deju svētki sekmīgi norisinājās, pateicoties katram no jums. Katram, kurš izmantoja savas prasmes un zināšanas mūsu kopīgās tradīcijas uzturēšanā. Paldies par atbildīgo darbu, kas ļāva mūsu tautai sapulcēties skaistākajā un skanīgākajā šī gada nedēļā. Pateicoties jums, tiek uzturēta dzīva mūsu dārgākā tradīcija gandrīz pusotra gadsimta garumā. Vienlaikus paveiktais darbs ir liecība tam, ka mēs Latvijas valstī varam efektīvi un mērķtiecīgi darboties kopā. Būt vienoti un koordinēti, sadarboties starp institūcijām, organizācijām un personībām. Tā mēs tiešām varam paveikt lietas, ko apbrīno visā pasaulē,“ uzsvēra Valsts prezidents Raimonds Vējonis, uzrunājot Dziesmu un Deju svētku organizatorus Rīgas pilī.

Latvijas Valsts Prezidenta kanceleja
Prezidenta preses dienests



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com