Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Līgosim mēs šo naksniņu – Jāņu jautrības Brisbanē

Jautrā atmosfērā izbaudīja Jāņu priekus!

Laikraksts Latvietis Nr. 507, 2018. g. 3. jūlijā
Ance Deksne -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
BrisbanesLatviesuBiedriba

Jāņu jautrības Brisbanē. FOTO Garens Krūmiņš.

Tieši pašā līgo vakarā, 23. jūnijā, Brisbanes Latviešu nams pulcēja prāvu līgotāju skaitu, kuri jautrā atmosfērā izbaudīja Jāņu priekus!

Kā jau zināms, Jāņu nakts burvība ir jāievij Jāņu vainagā, tāpēc vakara sākumā uz verandas tikai vīti skaisti vainagi, ar kuriem lepoties varēja ikkatrs valkātājs. Daži apmeklētāji Jāņu vainagu pina pirmo reizi, bet citi varēja izpalīdzēt ar derīgiem padomiem.

Pēc tam lustēšanās pārgāja uz Brisbanes Latviešu nama zāli, kas bija krāšņi izrotāta ar visāda veida Jāņu zaļumiem un ziediem. Jāņu māte Ilze Jaunbērziņa un Jāņu tēvs Rob Zosars cienāja apmeklētājus ar mājās gatavotu Jāņu sieru un garšīgu alu! Vakara gaitā varēja stiprināties ar brangu mielastu un saldajiem ēdieniem, lai pietiktu enerģijas līgošanai. Skanēja līgo dziesmas akordeona un ģitāras pavadījumā, deju grīda bija pilna ar visa vecuma dejotājiem, un gaisā virmoja īsta Jāņu enerģija.

Liels paldies Brisbanes Latviešu biedrības (BLB) komitejai par organizēšanu, visiem čaklajiem palīgiem un apmeklētājiem par lielisku vakaru!

Uz tikšanos nākošgad, kad varēsim atkal līgot kopā!

Ance Deksne
BLB komunikāciju koordinatore
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com