Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Sameklēsim viens otru!

Sasauksimies!

Laikraksts Latvietis Nr. 492, 2018. g. 4. febr.
Jānis Dimants, Jr. MD -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Ir 1946. gads, Haunštetenes nometnē Augsburgā, Vācijā. Latviešu valodas klasi uzsāk, apmēram, 22 skolnieki, klases audzinātājas Ludmilas Birnes (Birnītes) vadībā. Visi pa šo laiku kļuvām draugi. Vēlāk skaits pat palielinājās, bet līdz 1949. gadam tas bija stabils. Pēc tam sākās izceļošanas laiks, un mēs izklīdām pa plašo pasauli, tikai daži no mums tagad sarakstāmies un uzturam sakarus. Tagad vēlamies sazināties ar visiem, kas bijām klasē.

Esam sastādījuši divus sarakstus alfabētiskā kārtībā.

Alnis Dāniels, Alnis Irēne, Briedis Biruta, Delvigs Margarieta, Demidovs Ausma, Kalniņš Rita, Kalniņš Valda, Kupčs Skaidrīrte, Liepiņš Andris, Liepiņš Valdis, Līcis Dzintra, Neimanis Egdars, Rotko Olegs, Šmithens Aivars. Par šim skolniekiem trūkst mums informācijas par viņu atrašanās vietām – adresēm. Jebkura katra ziņa vai informācija par viņiem tiks saņemta ar sajūsmu un prieku.

Auzenbergs Edvīns, Cukurs Zīle, Dimants Jānis, Jansone Zigrīda, Kalniņš Imants, Karelis Mirdza, Krīgens Arnis, Kupčs Skaidrīte, Lenšs Ilga, Neimanis Ilmārs, Paegle Inese, Zutītis Jānis. Augšā minētiem klases biedriem mums ir adreses un ir bijis zināms kontakts, bet ar laiku adreses varētu būt mainījušās. Tāpēc, ja jums kas ir zināms par šiem skolniekiem tagad, mēs būsim pateicīgi par kuru katru informāciju sākot ar adresēm, utt.

Atsauksimies un sazināsimies ar kontaktpersonu: Jānis J. Dimants, Jr. , M.D. – 2330 Innsbruck Parkway, Minneapolis, Minnesota 55421-2068 USA, e-pasta adrese: dimants@hotmail.com.

Tagad griežamies vispirms pie visiem haunšteteniešiem un pārējās sabiedrības, kuŗi ko zinātu par mūsu klases biedriem. Mēs būsim pateicīgi par jebkuru katru informāciju par viņiem un iepriekš pateicāmies par visu. Bet ne tikai – visi tie kas pazīst vai zinātu kur viņi atrodas, darāt mums to zināmu. Klases biedru sarakstu esam sastādījuši pēc atmiņas, cerot, ka nevienu neesam piemirsuši. Un, ja gadītos, ka tiešām kādu esam izlaiduši – par to atvainojamies un gaidīsim informāciju arī par viņiem.

Saprotam, ka Guntis Bruniņš ir Dieva mierā.

Jānis J. Dimants, Jr., M.D.
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com