Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Mana dāvana Latvijai

iniciatīva 2018. gadam

Laikraksts Latvietis Nr. 489, 2018. g. 7. janv.
Jānis Grauds -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
LAAJ

Kā daļu no paredzētajām svinībām Latvijas simtgadei, Latviešu Apvienības Austrālijā un Jaunzēlandē (LAAJ) aicina piedalīties projektā Mana dāvana Latvijai.

Šī projekta nolūks ir dot visiem Austrālijā un Jaunzēlandē dzīvojošiem latviešiem, neatkarīgi no viņu spējām vai rocības, iespēju piedalīties kopīgā dāvanā Latvijai viņas simtgadē, – dāvinot izglītību Latvijas nākotnei.

Mēs esam bagāti ar to, ka piederam mazai, izcilai tautai, kas pārdzīvojusi dažādas grūtības un tagad svinēs100 gadu pastāvēšanas jubileju.

LAAJ aicina ikvienu, kam sirdī īpaša vieta tēvzemei, 2018. gadā atteikties no savām dzimšanas dienas dāvanām (vai svinībām) un to vērtību nodot šai kopīgai dāvanai.

Piedalīsimies dāvanā un apliecināsim, ka mums šeit, tālajā zemes stūrī, ir mīļa mūsu tēvzeme un rūp tās nākotne. Visiem piedaloties, varēsim sasniegt nozīmīgu rezultātu.

Sadāvināto naudu gada beigās nodosim Vītolu fondam. Vītolu fonda mērķis ir stipendiju veidā palīdzēt spējīgiem, centīgiem, bet maznodrošinātiem jauniešiem turpināt savu izglītību un studēt Latvijas augstskolās. Par Fondu, tā darbu un panākumiem, var uzzināt šeit – http://www.vitolufonds.lv.

Kas jādara, lai piedalītos šai projektā?

Pirmais solis.

Kad tuvojas Jūsu dzimšanas diena, paziņojiet saviem labvēļiem, ka šogad atsakieties no dāvanām (vai svinēšanas) un lūdziet, lai dāvanu vietā viņi dod jums naudu, ko Jūs iemaksāsiet Mana dāvana Latvijai projektā. Ja vēlas, draugi arī paši naudu – Jūsu vārdā var iemaksāt speciālajā kontā.

Otrais solis.

Paredzēto naudu var ieguldīt jeb elektroniski pārskaitīt bankas kontā LAAJ Davana. (Account name – LAAJ Davana – BSB 704 235, Acc No. 00018127)

Lūdzu atsūtiet epastu uz manadavanalatvijai@gmail.com, minot jubilāra vārdu un iemaksāto summu. Var arī ziedot, rakstot čeku uz LAAJ Davana un sūtot to kopā ar jubilāra vārdu uz: Mana dāvana Latvijai c/o PO Box 457, Strathfield, NSW 2135.

Trešais solis.

Ja vēlaties, pievienojiet epastam vai čekam apsveikumu Latvijas simtgadei. To ievietosim kopējā elektroniskā albumā, ko gada beigās nosūtīsim līdz ar dāvanu Vītolu fondam Latvijā. Apsveikuma pamatā varētu būt Jūsu vai ģimenes fotogrāfija vai kāds cits Jūsu dizains ar Jūsu personīgiem vēlējumiem. Ir paredzēts arī Jūsu vārdu ielikt Mana dāvana kalendārā Jūsu dzimšanas dienas datumā. Tuvāku informāciju atradīsiet LAAJ mājas lapā http://www.laaj.org.au. Jautājumus lūdzu sūtiet uz: manadavanalatvijai@gmail.com

Mūsu mērķis ir $50 000 – 20 stipendijas. Mudiniet arī savus radus un draugus pievienoties šim vērtīgajam projektam. Kopīgi to noteikti varēsim sasniegt!

Jānis Grauds
LAAJ Prezidija priekšsēdis
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com