Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Latvijas vēstniece Austrālijā un Jaunzēlandē

Nerezidējošās vēstnieces apmeklējums Melburnā

Laikraksts Latvietis Nr. 489, 2018. g. 7. janv.
Jānis Roberts Dēliņš -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

No kreisās: Vēstniece Dace Treija, goda konsuls Jānis Roberts Dēliņš un Arnis Kalējs Melburnas Latviešu namā. FOTO no Jāņa Roberta Dēliņa personīgā arhīva.

No kreisās: Goda konsuls Jānis Roberts Dēliņš, vēstniece Dace Treija un PBLA valdes priekšsēde Kristīne Saulīte Latviešu Ciemā. FOTO no Jāņa Roberta Dēliņa personīgā arhīva.

Vēstniece Dace Treija un Māris Krusts Latviešu Ciemā. FOTO no Jāņa Roberta Dēliņa personīgā arhīva.

Latvijas nerezidējošā vēstniece Austrālijā un Jaunzēlandē Dace Treija-Masī apmeklēja Melburnu 16. un 17. decembrī.

16. decembra pēcpusdienā Treijas kundze tikās ar aptuveni 100 Latvijas pilsoņiem Melburnas Latviešu namā, izsniedzot pilsoņiem pases, kuras tika noformētas Melburnā 2017. gada oktobrī. Pasu darbstacijas izbraukuma laikā Melburnā 185 Latvijas pilsoņi noformēja pases un personu apliecības.

16. decembra vakarā vēstniece piedalījās goda konsula rīkotajās vakariņās bet 17. decembrī dievkalpojumā Melburnas Latviešu ciemā. Pēc dievkalpojuma Dacei Treijai bija iespēja tikties ar Latvieša Ciema iemītniekiem pie kafijas galdu, un Ciema iemītnieks Māris Krusts ielūdza vēstnieci un goda konsulu apskatīt viņa mājiņu.

Vēstniece, kura rezidē Tokijā, 14. decembrī svinīgā ceremonijā Kanberā iesniedza akreditācijas vēstuli Austrālijas Ģenerālgubernatoram Seram Pīteram Kosgrovam.

Jānis Roberts Dēliņš,
Latvijas goda konsuls Melburnā
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com