Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Ziemassvētku tirdziņš Brisbanes Latviešu namā

Prieka un pozitīvas enerģijas pilns

Laikraksts Latvietis Nr. 488, 2017. g. 20. dec.
Ance Deksne -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Ziemassvētku tirdziņā. FOTO Garens Krūmiņš.

Ziemassvētku tirdziņā. FOTO Garens Krūmiņš.

Visu gadu naudu krāju,
Ziemassvētkus gaidīdama;
Nu atnāca Ziemassvētki,
Nu naudiņa jātērē!

Prieka un pozitīvas enerģijas pilns bija Brisbanes Latviešu nams, kurā lielu apmeklētāju skaitu pulcēja ikgadējais Ziemassvētku tirdziņš sestdien, 9. decembrī. Nesen uzstādītā gaisa kondicionēšanas sistēma radīja vēsu un patīkamu atmosfēru visas dienas garumā. Apmeklētāji varēja nesteidzīgi baudīt garšīgu Ziemassvētku pusdienu piedāvājumu, atveldzēties ar aukstiem dzērieniem, satikt draugus un iepazīties ar jauniem cilvēkiem. The Baltic Choir priecēja visus ar Ziemassvētku dziesmām klavieru pavadījumā, kas radīja īstu svētku sajūtu.

Pārdodamo labumu klāsts bija dažāds, un katrs varēja atrast kaut ko priekš sevis vai dāvanām. Apmeklētāji varēja nopirkt pīrāgus, piparkūkas un piparkūku namiņus (bezglutēna), piparkūku mīklu, kaņepju sviestu, ķiploku grauzdiņus, medu, linu izstrādājumus, rokassprādzes un visādus gardumus no Latvijas, ieskaitot Rīgas Balzāmu, šokolādes, konfektes Gotiņa un daudz ko citu.

Bija liels prieks redzēt lielu bērnu pulciņu, sākot no mazuļu vecuma, līdz skolas vecumam. Visi ar lielu sparu nodejoja divus dančus akordeona un ģitāras pavadījumā. Pēc tam bērni ar nepacietību gaidīja Ziemassvētku vecīša ierašanos un ar lielu entuziasmu priecēja viņu ar dzejoļiem. Kad tika saņemtas Ziemassvētku dāvanas, bērnu smaidi bija tik lieli!

Pateicības saraksts ir tik liels! Tas nozīmē to, ka bez šo visu čaklo rūķīšu darba daudzo nedēļu garumā šis pasākums nebūtu noritējis tik veiksmīgi! Liels paldies BLB komitejai, virtuves un bāra rūķīšiem, biļešu pārdevējiem, bērniem un Sauleszaķa vadītājām, The Baltic Choir koristiem un klavieru pavadītājai, mūziķiem, Ziemassvētku vecītim, fotogrāfam, tirgus pārdevējiem; visiem, kas ziedoja priekš tirdziņa un loterijas, un visiem tiem izpalīdzīgajiem cilvēkiem, kas palīdzēja ar telpu sakopšanu.

Lai visi Brisbanes Latviešu nama apmeklētāji varētu justies ērti, sakām milzīgu paldies par finansiāliem ziedojumiem gaisa kondicionēšanas sistēmas uzstādīšanai: Aldona Miloseviča ($20 000), brīvļauži  ($2000), BLB ($1500), The Baltic Choir ($1000) un Viļumsons kundzei ($100). Ar jūsu dāsno palīdzību Brisbanes Latviešu nams var lepoties ar mūsu telpām un ar drošu skatu doties nākotnē!

Brisbanes Latviešu Biedrība novēl visiem priecīgus Ziemassvētkus un apņēmības pilnu 2018. gadu!

Ance Deksne,
BLB komunikāciju koordinatore
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com