Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


„Laimas“ labdarības namiņš

Sācies dāvanu saiņošanas laiks

Laikraksts Latvietis Nr. 486, 2017. g. 8. dec.
Aina Gailīte -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Laimas namiņā. FOTO Aina Gailīte.

No kreisās: Talsu novada sociālā dienesta vecākā sociālā darbiniece Dace Bergmane, „Orkla Confectionery & Snacks Latvija“ valdes priekšsēdētājs Toms Didrihsons, Valsts prezidenta kundze Iveta Vējone un mūziķis Jānis Strapcāns. FOTO Aina Gailīte.

Toms Didrihsons un Iveta Vējone. FOTO Aina Gailīte.

Jau sesto gadu savu darbību uzsācis Laimas labdarības namiņš. Šogad ir nepieciešams svētku prieku sagādāt 1600 bērniem, kuri ir atrakstījuši kartītes ar savām Ziemassvētku vēlmēm. 24. novembrī kā pirmie kartītes izvēlējās Valsts prezidenta kundze Iveta Vējone un Orkla Confectionery & Snacks Latvija valdes priekšsēdētājs Toms Didrihsons.

Tā ir iespēja cilvēkiem ar labestīgu sirdi sagādāt dāvanas maznodrošināto daudzbērnu ģimeņu bērniem, kuri atklājuši savas vēlmes pēc Ziemassvētku dāvanām.

Ikviens ir aicināts ieiet Laimas labdarības namiņā vai tā mājaslapā un izvēlēties kartīti. Laimas labdarības namiņā varat ciemoties līdz 23. decembrim, tas gaidīs viesus katru dienu no plkst. 10.00 līdz plkst. 20.00.

Bērni kartītes ir skaisti noformējuši, un namiņā to ir daudz, pat ar knaģiem piespraustas pie auklas. Jums atliek tikai izvēlēties to, kuriem bērniem gribat būt par Ziemassvētku vecīti ar dāvanu maisu.

Lai Jums veicas ar dāvanu gādāšanu! Priecīgus Ziemassvētkus!

Aina Gailīte
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com