Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Iepazīsimies – Aija Dragūna un Tālis Štubis

Austrālijas Latviešu 35. Jaunatnes dienu vadītāji

Laikraksts Latvietis Nr. 478, 2017. g. 30. sept.
Aija Dragūna un Tālis Štubis -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
AL35JD

Aija Dragūna un Tālis Štubis.

Sveiki, mīļie latvieši Austrālijā un citur pasaulē!

Mēs esam Austrālijas Latviešu 35. Jaunatnes dienu vadītāji! Aicinām jūs izbaudīt latviskās kultūras nedēļu šī gada nogalē Austrālijas latviešu jauniešu vidū. Dziedāsim, dancosim, ēdīsim, dzersim un priecāsimies latviskā stilā! Aicināsim arī mūsu nelatviešu draugus un radus būt ar mums kopā, lai pavadītu daudz skaistu un aizraujošu mirkļu. Dalīsimies ar mūsu vienreizējo un brīnišķīgo latviešu mūziku un tradīcijām.

Aija Dragūna ir 18 g. v. mūzikas studente no Sidnejas. Šogad Aija uzsāka studijas Sidnejas Konservatorijas kompozīcijas nodaļā. Uzaugusi latviešu ģimenē, Aija no agras bērnības ir saistīta ar Sidnejas latviešu sabiedrību, beigusi SLB Latviešu skolu un Annas Ziedares Vasaras vidusskolu, piedalījusies Sidnejas Latviešu Teātra izrādēs, korī, dejo tautas deju kopā Jautrais Pāris. Aija cer, ka šajās Jaunatnes dienās viņa varēs pilnībā izbaudīt to lielo prieku, sadraudzību un garīgo bagātību, ko viņai ir devusi latviešu kultūra.

19. g. v. Tālis Štubis ir uzaudzis latviešu ģimenē un aktīvi darbojies Sidnejas latviešu sabiedrībā. Viņš ir beidzis SLB Latviešu skolu un Annas Ziedares Vasaras vidusskolu, dzied Sidnejas Latviešu vīru korī un dejo – Jautrā pārī. Brīvajā laikā Tālim patīk nodarboties ar sportu, sevišķi – regbiju (rugby league). Nākamgad Tālis cer sākt studijas universitātē. Tālis cer, ka šī nedēļa ikvienam dos jaunu iedvesmu un spēku latvietības kopšanā un stiprināšanā.

Aijai un Tālim nāk palīgā klāsts palīgu, tai skaitā Madara Birzniece, Laila Grosa, Daina Kaina, Gints Kārkliņš, Ella Mačēna, Kaspars Moore, Ivars Štubis, Kaspars Vokers (Walker), Anne Audette un Sandra Dragūna. Komiteja visu gadu dedzīgi strādā un ļoti gaida dalīties ar saviem panākumiem Jaunatnes dienās decembrī.

Uz tikšanos Sidnejā!

AL35JD vārdā

Aija Dragūna un Tālis Štubis
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com