Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Kļūstiet par Kultūras dienu sponsoru!

Aicinājums atbalstīt AL53KD

Laikraksts Latvietis Nr. 115, 2010. g. 21. okt.
Linda Clucas un Anita Andersone -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
AL53KDH400

Iepriekšējos gados ir bijusi iespēja atbalstīt Kultūras dienas, ievietojot sveicienu vai sludinājumu Kultūras dienu programmas grāmatiņā. Ziedotais atbalsts ir palīdzējis segt ne vien programmas grāmatiņas izdošanas izdevumus, bet arī vispārējos KD izdevumus.

Šogad AL53KD rīkotāji piedāvā papildus veidus, kā izrādīt savu īpašo atbalstu Austrālijas latviešu kultūras svētkiem. Šajās Kultūras dienās tiek piedāvāta iespēja kļūt par svētku sponsoru. Jūsu finansiālais atbalsts palīdzēs pilnveidot Kultūras dienas, lai tās arī šogad būtu iespējami sekmīgas gan kultūras, gan mākslinieciskajā jomā.

Kļūstiet par Auseklīša, Austras koka vai Saules sponsoriem

Kļūstot par sponsoriem, jūs pretī saņemsit biļetes uz izvēlētajiem Kultūras dienu sarīkojumiem. Starpība starp biļešu vērtību un jūsu ziedojumu atspoguļos jūsu dāsno devumu KD sekmīgai norisei. Ikvienam Auseklīša, Austras koka un Saules sponsoram tiks dota atzinība Kultūras dienu programmā un tīmekļa mājas lapā, izņemot ja sponsors vēlas palikt anonīms.

Auseklitis

Auseklīša sponsors –

$250/$500 ziedojums

Saņemsit pretim biļetes (vienam/diviem apmeklētājiem) uz 6 Kultūras dienu sarīkojumiem: uz Atklāšanu, Atklāšanas ballīti, teātra izrādi «Trimda un tēvzeme», tautas deju uzvedumu «Dancot gribu!», «Svētki dziesmai» (Kopkora koncerts, Sadziedāšanās, vakariņas), Raibo un vienu KD programmas grāmatiņu.

Austras koks

Austras koka sponsors –

$400/$800 ziedojums

Papildiniet jūsu vienu/divu apmeklētāju Auseklīša komplektu ar biļeti uz KD Noslēguma «Salsa» balli.

Saule

Saules sponsors –

$2000 ziedojums

Nopērciet galdu 10 personām KD Noslēguma «Salsa» ballē Vecgada vakarā.

Sponsora pieprasījuma veidlapa atrodas kopā ar biļešu anketu (šajā laikraksta izdevumā). Ja vēlaties kļūt par sponsoru, lūdzu veidlapu izpildiet un nosūtiet kopā ar samaksu uz „53rd Australian Latvian Arts Festival“ PO Box 5427, Mordialloc, Vic 3195 līdz 15. decembrim. Lai nodrošinātu jūsu vārda ievietošanu programmas grāmatiņā, sponsora veidlapas iesniedzamas līdz otrdienai, 30. novembrim.

Ievietojiet apsveikumu/ sludinājumu KD programmā

Programmas grāmatiņa būs A4 formātā. Apsveikumi un sludinājumi tiks publicēti melnbaltā – $500 par vienu lappusi, $375 par puslappusi. Sludinājuma tekstu un, ja vēlaties, kādu zīmējumu vai fotogrāfiju, vēlams saņemt elektroniski. Attiecīgo samaksu lūdzu nosūtīt līdz 30. novembrim adresētu: PO Box 5427, Mordialloc, Vic 3195.

Parakstieties uz Portretu konkursa balvas

Portretu konkursam ir četras balvas. Atklātā daļā žūrijas balva – $1000, bet tautas balva – $500. Jaunatnes (zem 16 gadiem) žūrijas balva – $100 un tautas balva – $50. Sponsoram būs tas gods, ja ir vēlēšanās, pasniegt laureātam balvu. Ja vēlaties kļūt par mākslas balvas atbalstītāju, lūdzu, rakstiet uz: info@al53kd.com vai zvaniet uz KD Informācijas centru: 0459 333 275 vai Anitai Andersonei: 03 9867 2070.

Sarīkojumu biļetes

Šonedēļ sākas biļešu pārdošana. Biļetes var iegādāties caur www.al53kd.com , izmantojot Visa, MasterCard vai PayPal, kā arī ierastajā veidā, aizpildot veidlapu un samaksājot ar čeku vai naudas pārvedumu. Aicinām visus tautiešus, draugus un draugu draugus iegādāties biļetes uz Kultūras dienu sarīkojumiem!

Sponsora anketa un biļešu pasūtījuma veidlapa ir vai arī drīzumā būs pieejama:

  • Lejuplādējot no tīmekļa vietnes – www.al53kd.com
  • Latviešu namos un centros
  • Uz pieprasījuma, zvanot uz KD informācijas centru 0459 333 275
  • Šīs nedēļas Austrālijas Latvietī un Laikrakstā Latvietis, un Rituma pielikumos oktobrī/ novembrī.

Būsim ļoti pateicīgi par jūsu atbalstu Austrālijas latviešu 53. Kultūras dienām!

Ja rodas kādi jautājumi sakarā ar iespējamiem atbalstīšanas piedāvājumiem vai biļešu pasūtīšanu, lūdzu, rakstiet uz Kultūras dienu Informācijas centra adresi: info@al53kd.com vai zvaniet uz Informācijas centru: 0459 333 275.

Linda Clucas un Anita Andersone
AL53KD rīcības komitejas vārdā



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com