Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Latvijas vēstniecībā Izraēlā

Iepazīstina ar tūrisma iespējām Latvijā

Laikraksts Latvietis Nr. 462, 2017. g. 6. jūnijā
Latvijas vēstniecība Izraēlā -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Izraēlas Starptautiskā sieviešu kluba biedres ar Latvijas vēstnieci Izraēlā. FOTO Latvijas vēstniecība Izraēlā.

Sestdien, 27. maijā, Latvijas vēstniece Izraēlas Valstī Elita Gavele pulcēja Izraēlas Starptautisko sieviešu klubu, lai iepazīstinātu ar tūrisma iespējām Latvijā un gaidāmajiem lielajiem kultūras notikumiem Latvijas simtgades pasākumu klāstā. Pasākums notika Starptautiskā sieviešu kluba pasākumu cikla Meet my Country ietvaros.

Latvijas vēstniece savā uzrunā atskatījās uz Latvijas – Izraēlas diplomātisko attiecību divdesmit pieciem sadarbības gadiem, kā arī īpašu uzmanību veltīja gaidāmajam lielajam notikumam – Latvijas nākamajā gadā svinamajai Latvijas simtgadei, prezentējot tos pasākumus, ko vēstniecība plāno realizēt 2018.gadā ar sadarbības partneriem – Herca Franka dokumentālo filmu festivālu, Mihaila Tāla piemiņas šaha turnīru, Latvijas laikmetīgās mākslas izstādi Telavivas mākslas muzejā un citus.

Prezentācijā tika demonstrēti Latvijas Institūta ļoti kvalitatīvie video materiāli par Latviju un Latviešu Dziesmu un deju svētkiem, kas izraisīja neviltotu sajūsmu pasākuma apmeklētājos. Prezentācijā uzstājās arī lidsabiedrības airBaltic pārstāve Dace Feldmane, kura savukārt deva iespēju klātesošajiem vairāk uzzināt par tiešo lidojumu maršrutā Rīga – Telaviva un sniedza plašāku informāciju par ceļojumu pavadīšanas iespējām ne tikai Rīgā, bet arī Latvijas reģionos.

Pasākuma noslēgumā viešņas tika cienātas ar Abavas ģimenes vīna darītavas ražoto dzirkstošo rabarberu vīnu un Pure Chocolate saldumiem.

Pasākumā piedalījās 40 dalībnieces no Starptautiskā sieviešu kluba un pārstāvēja 16 valstis.

Latvijas vēstniecība Izraēlā



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com