Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Daugavas Vanagu 2017. gada Ziedojumu akcija

Aicinājums ziedot labdarībai

Laikraksts Latvietis Nr. 458, 2017. g. 7. maijā
Daugavas Vanagu Austrālijas valde -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Katru gadu Daugavas Vanagi griežas pie sabiedrības, aicinot palīdzēt, ziedojot gadskārtējā ziedojumu akcijā. Šogad aicināsim jūs atsaukties maija un jūnija mēnešos. Mūsu darbs nav beidzies, un vajadzību vēl daudz. Jūsu devums palīdzēs ne tikai bijušajiem leģionāriem, bet arī daudzbērnu un audžubērnu ģimenēm un Latvijas nākotnei – mūsu jauniešiem.

Latvijā un ārpus Latvijas vēl daudz jādara, lai Latvija varētu turpināt augt. Ziedosim katrs pēc savām spējām, neviens ziedojums nav par mazu vai lielu. Katrs dolārs palīdzēs mūsu tautas nākotnei.

2017.g. līdzekļu vākšanas akcijas mērķi nav mainījušies: aicinām atbalstīt bijušos leģionārus, daudz un audžubērnu ģimenes un jauniešus. Bez norādījuma (bez sadales) ziedotos līdzekļus izmantojam neparedzētiem labdarības mērķiem.

2016.g. ziedojumu akcijā saņēmām $ 23 510. Liels paldies atsaucīgajiem devējiem! Šajā gadā Pārstāvniecība atbalstīja 271 bijušos leģionārus un gaisa spēku izpalīgus, kā arī 7 atraitnes, 119 daudzbērnu ģimenes, 30 audžubērnu ģimenes un par zālēm izdeva € 110 103.

Ja tuvāko nedēļu laikā neesat saņēmis aicinājumu ziedot Daugavas Vanagu ziedojumu akcijai, varat nodrukāt ziedojumu vākšanas anketu no DV mājas lapām: http://home.mira.net/~vanagi/AV vai home.mira.net/~vanagi un nosūtīt savas pilsētas DV nodaļai vai DV Austrālijā Zemes valdei: PO Box 73, NORTH MELBOURNE, VIC 3051.

Paldies par jūsu ziedojumiem iepriekšējos gados, kā arī par devumu šogad!

Daugavas Vanagu Austrālijā valde



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com