Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Meklējam mājas, lai atvērtu durvis!

Varbūt tieši Jūsu rokā ir atslēgas?

Laikraksts Latvietis Nr. 450, 2017. g. 9. martā
Lauma Zušēvica -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Atsaucoties izjustam Dieva aicinājumam un latvju tautas māsu un brāļu lūgumiem, ar 2016. gada 31. maiju Latvijas Evaņģēliski Luteriskā Baznīca Ārpus Latvijas ir atgriezusies Latvijā, zemē, kurā bija dzimuši visi mūsu bēgļu gaitās nonākušie garīdznieki un latviešu ev. Baznīcas ārpus Latvijas dibinātāji. Tagad, tāpat kā toreiz, mūsu galvenā cerība ir no visas sirds tā kalpot, ka katram un katrai Latvijā un ārpus tās palīdzam iepazīt Kristu un Viņa visaptverošo, dziedinošo, iepriecinošo, glābjošo, Dieva mīlestības un žēlastības pilno Evaņģēliju.

Rīgā mums nav savas mājas. Pateicamies anglikāņu un metodistu draudzēm par atbalstu, bet meklējam paliekamas telpas. Līdzīgā stāvokli ir Vācu Evaņģēliski Luteriskā Baznīca Latvijā. Kopā ar viņiem meklējam piemērotu zemes gabalu Rīgā vai tās tuvumā, lai tur uzceltu Baznīcas centru. Varbūt Jums tāds pieder? Cik gan lielu svētību Jūsu ziedojums nestu, ja uz šī zemes gabala celtos dievnams! Baznīcas centrs ar atvērtām durvīm!

Varbūt Jums pieder ēka, kuru varētu pārveidot par tādu Baznīcas centru. Mēs zinām, ka dzīvo Kristus miesu izveido cilvēki, ne ēkas, bet lai mēs efektīvāk varētu veikt savu misiju, vajadzīgas telpas, kur sanākt. Tādēļ – meklējam mājas, lai atvērtu durvis! Meklējam Jūs! Gan Vācu Baznīca, gan mēs būtu dziļi pateicīgi par Jūsu līdzdalību mūsu Dieva dotajā darbā!

Aicinām sazināties ar Latvijas prāvestu Kārli Žolu, lai iegūtu tuvāku informāciju vai lai dalītos ar labām ziņām, ka esat saklausījuši aicinājumu un vēlaties kopā ar mums celt mājas vietu un līdz ar to Dieva valstību Latvijā!

Prāv. Kārļa Žola epasts ir: karliszols@gmail.com

Varat rakstīt arī man, pastorlauma@gmail.com, kas raksta Jums ar lielu pateicību par iespēju ar Jums dalīties domās un cerībā uz iespēju tuvāk iepazīties un kopā kalpot Viņam, kas ir un paliek katras pilnīgās dāvanas Devējs.

Lai Dievs svētī!

+ Lauma Zušēvica
Arhibīskape



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com