Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Sūtījumi uz Latviju

Ziņa melburniešiem

Laikraksts Latvietis Nr. 446, 2017. g. 13. febr.
IN -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Pakas uz Latviju sūta vienreizi gadā no Adelaides, parasti marta vidū.

Sūtītās pakas Latvijā saņem apmēram ap Jāņiem, pakas parasti ceļā ir 2 mēnešus.

Lai pievienotos Adelaides pakas sūtījumam, Melburnā tās ir jānogādā Latviešu Namā sestdienās no plkst. 11 līdz plkst. 15.; beidzamā izdevība būs sestdiena, 25.02.. Namā saņems pakas, naudu un pārbaudīs dokumentāciju.

Ir pieejami divi kastes lielumi: mazās kastes izmērs ir: 37cm (L), 26cm (W), 32cm (H) (piemērots grāmatām); lielās kastes izmērs ir: 51cm (L), 33cm (W), 33cm (H) (drēbēm, apaviem, u.c.). Neviena kaste nedrīkst būt smagāka kā 30 kg. Kastes var pirkt Latviešu Namā – $3,00, kā arī saņemt vajadzīgās veidlapas dokumentācijai. Katrai pakai jābūt viena veidlapa uz kā jāuzrāda: saturs, saņēmēja un sūtītāja pilnas adreses un telefona numurs. (Saņēmēja tālruņa numurs ir vajadzīgs, lai iepriekš paziņotu par pakas piegādes dienu un laiku.)

Uz kastēm nedrīkst neko rakstīt: ne vārdus vai adreses, rakstīsim TIKAI numurus.

Katram sūtītājam Apliecinājums ir jāiepilda un jāparaksta, apliecinot, ka saiņi atbilst Lietotu preču dāvanas prasībām. Bez šīs veidlapas parakstīšanas jūsu pakas netiks nosūtītas.

Sūtīt NAV atļauts: alkoholu, sprāgstvielas, narkotiku, tabakas preces, kafiju. Lūdzu ieturēt saiņa vērtību zem AUS $75,00 (45 euro).

Lai nogādātu pakas no Melburnas uz jūsu uzdoto adresi Latvijā, mazā kaste izmaksā $85, lielā kaste – $95. Maksājumus var kārtot naudā vai ar čeku.

Čeki rakstāmi uz Pakas uz Latviju Melbourne vārda vai maksājot elektroniski: Ukrainian Credit Co-op Ltd. BSB 704 235, Acct. 00017457

Lūdzu ziedojiet latviešu grāmatas, kuras varam nosūtīt lauku skolām un bibliotēkām!

Grāmatas var katrā laikā atvest uz Melburnas Latviešu Namu un nodot MLB bibliotēkā. Tās tiks izšķirotas un sapakotas kastēs. Grāmatu sūtījumus saskaņojam katru gadu ar vispārējā tilpņa sūtījumu uz Latviju.

Tuvāku informāciju var saņemt no Henrija Pacera, zvanot uz mob. Tel.: 0417 561 703 vai e-pasts: hpacers@internode.on.net

IN
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com