Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Ziemassvētku koncerti

Aicina jauniešu koris BALSIS un Ints Teterovskis

Laikraksts Latvietis Nr. 441, 2016. g. 23. dec.
Ints Teterovskis -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
Balsis

Noslēdzot 2016. gada krāšņo koncertu, festivālu un konkursu maratonu –76 koncerti! – BALSIS un diriģents Ints Teterovskis sagatavojuši jaunu kora tradicionālo Ziemassvētku koncerta programmu. Šoreiz koncertu atslēgas vārds ir SVĒTKI! Koncertā tiks atskaņoti skaņdarbi, kuri Jauniešu korim BALSIS radījuši spēcīgas un nozīmīgas sajūtas. Pārliecība, ka svētki rodas tad, kad gaisā jaušama labsajūta un miers, aizrautība un nezināmais.

Koncertā SVĒTKI! skanēs klasiskas un nesen dzimušas kormūzikas pērles. Līdzās tādiem latviešu autoriem, kā Dubra, Zilveris, Vaivods, skanēs arī Hendelis, Brāmss, Rahmaņinovs, Sisasks.

Nemainīgi koncerta otrajā daļā klausītājiem būs iespēja pievienoties koristiem, dziedot visiem zināmas un mīļas Ziemassvētku dziesmas. Koncertā kora skanējumu papildinās Kristīne Adamaite (ērģeles), kā arī instrumentālais ansamblis Mika Vilsona vadībā. Multimediālu atmosfēru ar gaismas elementiem radīs vairākkārtējs Jauniešu kora BALSIS eksperimentālu projektu domubiedrs Pēteris Brīniņš (pbx.lv).

Būs arī koristu pašu ceptas piparkūkas, karsts dzēriens, sirds siltums un svētku sajūta. Šie koncerti simboliski iezīmēs Jauniešu kora BALSIS 30. jubilejas gada sākšanos, kas plašāk tiks atzīmēta nākamgad. Koncertus finansiāli atbalsta Rīgas Dome.

Turpinot tradīciju, gada noslēgumā Jauniešu koris BALSIS ikvienu aicina uz Ziemassvētku koncertiem Rīgas Sv. Pestītāja (Anglikāņu) baznīcā:

Ceturtdien, 22. decembrī, un piektdien, 23. decembrī, plkst.20.00;

Svētdien, 25. decembrī, plkst. 23.00.

Biļetes Biļešu Paradīze kasēs un bilesuparadize.lv. Biļešu cena 7,50 EUR, senioriem 4,00 EUR.

Ints Teterovskis
Jauniešu kora BALSIS mākslinieciskais vadītājs



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com