Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Jauna vadītāja Latviešu ciemā Melburnā

Paziņojums Latviešu savstarpējās palīdzības biedrības pilnsapulcē

Laikraksts Latvietis Nr. 440, 2016. g. 15. dec.
Jānis Roberts Dēliņš -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
LatviesuCiems

Armands Ļauļa un Ingrīda Houka (Hawke) Melburnas Kausa dienā, Anetes Silarājas zālē, Latviešu ciemā. FOTO Nora Žubecka.

Latviešu savstarpējās palīdzības biedrības (LSPB) valdes priekšsēdis Pēters Delvers LSPB gadskārtējā pilnsapulcē šī gada 29. oktobrī biedriem paziņoja, ka Ingrīda Houka (Hawke ) tika izraudzīta par nākamo Latviešu ciema vadītāju. Ingrīda Hoka jau 2001. gadā iesāka strādāt Latviešu ciemā, un pa šo laiku ir ieguvusi lielu pieredzi, strādājot Ciemā visdažādākās lomās. I. Houka vispusīgi pārzin Ciema iedzīvotāju vajadzības un darbu. Ciema bijusī vadītāja Rūta Šķoba vadīja Ciemu trīs gadus un valdei iesniedza atlūgumu no vadītājas amata.

Pilnsapulci apmeklēja 53 biedri. Savu mandātu nodeva 6 biedri. 2016. gada pilnsapulcē bija paredzēta divu locekļu pārvēlēšana (Ivars Cirainis un Sigurds Andersons). Savu kandidatūru kā valdes loceklis bija iesniedzis Dimitrijs Pešudovs. Valdē ievēlēja D. Pešudovu un S. Andersonu, un valdes sastāvā turpinās strādāt Nora Žubecka (valdes vicepriekšsēde), Alnis Druva (sekretārs), Astrīda Fīlāne (Phelan) un Jānis Dēliņš. Pēters Delvers pateicās Ivaram Cirainam par viņa lielo devumu Latviešu ciemam – 27 gadus kā Ciema vadītājs, bet arī kā ilggadējs valdes loceklis.

Latviešu ciema Aprūpes namā ir 52 pastāvīgas un divas īslaika – pagaidu (Respite) istabas. LSPB pārvalda arī 54 pašaprūpes mājiņas, kuras atrodas skaisti uzkoptos dārzos. LSPB 30 gadu pastāvēšanas svētki notika šī gada 9. oktobrī, kad notika arī grāmatas Latviešu Ciems Melburnā 1986-2016 atvēršana.

Jānis Dēliņš
LSPB valdes loceklis,
2016. gada 25. novembrī
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com