Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


SBS atklāj sabiedrisku konsultāciju

Sakarā ar Radio pakalpojumu pārskatīšanu

Laikraksts Latvietis Nr. 437, 2016. g. 18. nov.
SBS -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
SBS

SBS Radio šodien atklāj publisku konsultāciju par kritērijiem, kas sastādīti SBS Radio pakalpojumu pārskatīšanai, aicinot klausītājus, kopienas un interesentus izteikties par šiem kritērijiem līdz svētdienai, 11. decembrim.

SBS ir apņēmies regulāri pārskatīt un atjaunināt savu programmu grafiku ik pa pieciem gadiem, ņemot vērā jaunus Tautas skaitīšanas datus, lai nodrošinātu, ka turpina atbilst šodienas Austrālijas kopienu vajadzībām. Regulāri atjauninot grafiku, SBS spēj labāk kalpot lielākajām kulturāli un valodnieciski atšķirīgām kopienām un sniegt jaunām, augošām kopienām pakalpojumus, kas tām nepieciešami.

Uzstādītos kritērijus pielietos kopā ar 2016. gada Tautas skaitīšanas datiem, lai lemtu, kurām valodām SBS Radio sniegs pakalpojumus. Kādā veidā šie pakalpojumi tiks sniegti, to SBS lems 2017. gadā, ņemot vērā pārmaiņas veidos, kā klausītāji parasti klausās, vajadzību ievērot klausītāju prasības saņemt ziņas un informāciju jebkurā vietā, jebkurā laikā izmantojot digitālās platformas un arī demogrāfiskās pārmaiņas Austrālijas dažādās kopienās.

SBS direktore audio un valodu satura lietās Mendija Viksa (Mandi Wicks) saka: „SBS ir sastādījis skaidru un loģisku kritēriju projektu, lai varētu pārskatīt un atjaunināt SBS Radio pakalpojumus. Ņemsim vērā visus ieteikumus pirms kritēriji tiks galīgi pieņemti. Tādā veidā nodrošināsim, ka process būs objektīvs un atklāts un ka SBS pildīs savus statūtos noteiktos pienākumus.“

Lai informētu klausītājus par SBS Radio pakalpojumu pārskatīšanu un par publisko konsultācijas procesu, SBS raidīs ierakstītus ziņojumus angliski un arī tulkojumā. SBS Radio pakalpojumi pēdējo reizi pārskatīti 2012.-2013. gadā. Tā bija pirmā lielākā pārskate 18 gadu laikā. Tanī laikā SBS apņēmās savas programmas pārskatīt pēc katras Tautas skaitīšanas.

Izlases kritērijus paredzam nobeigt 2017. gada martā un jaunu programmu grafiku uzsākt pirms 2017. gada beigām.

Lai apskatītu projektētos Izlases kritērijus un dotu ieteikumus, apmeklējiet saiti: sbs.com.au/consultation

Intervijām un tuvākai informācijai lūdzu kontaktējiet:

Nikita Jacka – m: 0425 171 192
e: Nikita.Jacka@sbs.com.au

Ashleigh Smith – m: 0429 697 870
e: Ashleigh.Smith@sbs.com.au



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com