Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


3x3 gaida arī Tevi!

Nākošajā 3x3 saietā Adelaidē

Laikraksts Latvietis Nr. 376, 2015. g. 2. sept.
Mārīte Rumpe -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
3x3_Sarkans

Nunjara konferenču centrs.

Līdz nākošajam 3x3 saietam Adelaidē ir atlikušas vairs tikai 130 dienas!!! Programma ir gatava, Latvijas viesi uzaicināti un Austrālijas komanda arī gandrīz nokomplektēta!

Atgādinu, ka nākošais 3x3 saiets notiks 2016. g. no 2. – 8. janvārim Adelaides kalnos Nunjara konferenču centrā (www.nunyara.com.au).

Tātad atcerieties, ka Trīsreiztrīs saiets domāts visām paaudzēm, ģimenēm un vieniniekiem. Tas veltīts latvisko zināšanu paplašināšanai, latviskās kopības veicināšanai, latvisko ģimeņu stiprināšanai un draudzību sekmēšanai.

Šogad no Latvijas ieradīsies latviešu literatūrzinātniece, folkloriste, augstskolas pasniedzēja (Latvijas Universitātes profesore), publiciste un politiķe Janīna Kursīte; vokālās grupas Latvian Voices mākslinieciskā vadītāja Laura Jēkabsone; ilggadēja 3x3 dalībniece, Latvijā pazīstama stāstniece vai kā pati sevi dēvē – zāļu sieva no Ventspils (vada seminārus par tautas dziedniecību, zāļu tējas un ziedu smaržu terapiju, kā arī valodas bagātību) Līga Reitere.

Ceram tuvākajā laikā iepazīstināt jūs tuvāk ar šīm burvīgajām dāmām.

Saieta programmā paredzēta dziedāšana, muzicēšana ar līdzpaņemtiem instrumentiem, linocut nodarbības, politika, šūšana ar īstām šujmašīnām, adīšana, latviskā virtuve, latviešu valodas nodarbības cittautiešiem, kā arī aktīvā atpūta, Tai Čī vingrošana u.c. Cerams, ka pēc garās dienas dalībnieki vēl arī uzdancos un padziedās, kā arī piedalīsies viktorīnā.

Paralēli pieaugušo programmai, kā parasti, būs arī bērnu programma, ko vadīs Inga Jakse no Melburnas.

Informāciju par dalības maksu un pieteikšanās veidlapas var lejuplādēt no mūsu mājas lapas:
https://sites.google.com/site/3x3australija/2016-adelaide

Uz tikšanos 3x3!

Saieta rīkotāja Adelaidē
Mārīte Rumpe
e-pasts: m.rumpe@gmail.com



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com