Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Kolēģu brokastis

„Marriott“ viesnīcā Sanhosē, Kalifornijā

Laikraksts Latvietis Nr. 372, 2015. g. 7. aug.
Jānis Dimants, Jr. MD -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Lielos sarīkojumos kā Dziesmu svētkos, mūsu mediķi ir tikušies kaut vai uz pāris stundām, lai pabūtu kopā koleģiālā atmosfērā, atjaunotu vecās draudzības, kas ir tik dārgas un svarīgas, viens otru iepazītu un gūtu jaunus draugus, domu biedrus.

Latviešu ārstu un zobārstu apvienība (LĀZA) un Latvijas Medicīnas fonds (LMF) sveic kolēģus XVI Rietumkrasta Dziesmu svētkos, kas notiks 2015. gadā no 3. līdz 7. septembrim, Sanhosē (San Jose), Kalifornijā, un uzaicina visus mediķus – ārstus, zobārstus, medmāsas un pārējos medicīnas profesionāļus uz brokastīm svētdien, 2015. gada 6. septembrī, plkst. 8 – 10AM Marriott viesnīcā Blossom Hill istabā, San Jose, Kalif. Saistošā īsā programmā klātesošos uzrunās šīs sanāksmes rīkotāji un vadītāji.

Vietējie organizatori ir Dr. Kristaps Zariņš, e-pasts: zarins@heartflow.com, mobilais telefons: +1 (650) 740 – 5471 un Dr. Aleksandrs Kalniņš, e-pasts: alekskalnins@gmail.com

Ieteicama iepriekšēja pieteikšanās uz brokastīm.

Tikko notika jaunas LĀZAs valdes vēlēšanas uz četriem gadiem un rezultāti būs zināmi vēl pirms Dziesmu svētkiem pēc visu formalitāšu nokārtošanas. Pateicība pienākas visiem kolēģiem par piedalīšanos balsošanā. Vispārīgi medicīna ir ļoti strauji attīstījusies un gājusi uz priekšu ar jaunu tehnoloģiju parādīšanos šajā datoru laikmetā. Arī mūsu attiecības ar Latvijas mediķiem ir ieņēmušas jaunus un risinošus virzienus, tā nostiprinot savstarpējās intereses visplašākā mērogā.

Uz redzēšanos brokastīs!

Jānis J. Dimants, Jr., M.D.
LĀZA valdes priekšsēdis
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com