Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


„Menuetam“ – 45

Būs koncerts un koncertturnejs

Laikraksts Latvietis Nr. 308, 2014. g. 8. maijā
Ieviņa Ancena -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

„Menuets“. FOTO Publicitātes foto.

Lai noskaņotos uz dzimšanas dienas viļņa un sniegtu ieskatu koncerttūres norisē, grupa Menuets piektdien, 2. maijā rīkoja tikšanos koncertbārā LATERNU STUNDĀ (Brīvības ielā 109).

13. jūnijā ar koncertu Dzintaru koncertzālē Latvijas koncertturneju sāks leģendārā grupa Menuets. Programma ar lakonisku un vienlaikus jaudīgu virsrakstu – Esam!, kurā iekļautas visu laiku labākās Menueta dziesmas, būs grupas dalībnieku dāvana gan saviem faniem visā Latvijā, gan pašiem sev 45. jubilejā.

„Ja man jautā, kā vērtēju Menueta paziņojumu, ka sakarā ar savu ievērojamo jubileju viņi devušies pēdējā tūrē, es teiktu, ka tā droši vien ir tāda neliela reklāma. Es nekādi nespēju iedomāties, ka šie cilvēki, šie mūziķi, kurus tik labi pazīstu un zinu, kāds viņos ir potenciāls, pēkšņi beigtu spēlēt un teiktu: Tagad mēs sēdēsim mierā! Galu galā, daudzi pasaulslaveni mākslinieki ik pa brīdim paziņo: Ai, tagad mēs dodamies pēdējā tūrē! Tomēr pēc kāda klusuma brīža atgriežas...“ Tā pirms pieciem gadiem sacīja komponists Imants Kalniņš.

Viņš izrādījās gaišreģis, jo tas nu ir noticis: savā 45. dzimšanas gadā Menuets atgriežas un pošas ceļā pie savējiem visā Latvijā. Saviļņojot, aizkustinot, aicinot kopā izdziedāties no visas sirds.

Pēc koncerta Dzintaros programma Esam! līdz pat gada nogalei pārskanēs Latvijas lielākās pilsētas: Liepāju – 2. augustā, Valmieru – 15. augustā, Ventspili – 24. oktobrī, Jelgavu – 30. novembrī, Rēzekni – 14. novembrī un Cēsis – 12. decembrī. Biļetes jau šobrīd nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs visā Latvijā, ka arī internetā.

Informāciju sagatavoja projekta sabiedrisko attiecību vadītāja
Ieviņa Ancena



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com