Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Latvijas dzimšanas dienas svētki

Latvijā, Ērgļu novada aprūpes centrā

Laikraksts Latvietis Nr. 627, 2020. g. 9. dec.
Ieva Liepiņa -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Valsts svētku svinēšana Ērgļu novada aprūpes centrā. FOTO Ieva Liepiņa.

Valsts svētku svinēšana Ērgļu novada aprūpes centrā. FOTO Ieva Liepiņa.

Ērgļu novada aprūpes centrā. FOTO Ieva Liepiņa.

Ērgļu novada aprūpes centrs. FOTO Ieva Liepiņa.

Pandēmija ir skārusi arī mazo ciematu Ērgļos, kur mūsu aprūpes centram jādzīvo pēc noteikumiem, lai pasargātu mīļos, kas dzīvo pie mums.

Bet par spīti visam, ievērojot šos noteikumus, ir iespējams radīt un dot prieku mūsu klientiem. Tā jau 11. novembrī, godinot Lāčplēša dienu, nu jau kā tradīciju visi kopā skatījāmies filmu Rīgas sargi. 11. novembra vakarā dedzām sveces karoga krāsās pie aprūpes centra fasādes un izgaismojām karogu.

12. novembrī čaklākie klienti pievienojās radošajās darbnīcās, lai kopā izveidotu dekorācijas svētkiem, kuras jau 13. novembrī visi kopā izvietojām, lai radītu svētku sajūtu.

16. novembrī kopā ar klientiem skatījāmies filmu Dvēseļu putenis, kas atstāja lielu emocionālu iespaidu. Lai arī filmā tiek atainoti 1. pasaules kara notikumi, daudzi no mūsu klientiem vēl atceras 2. pasaules karu. Lai arī tad vēl bijuši bērna gados, ir lietas, kas atstāj neizdzēšamu iespaidu…

Svētku nedēļas noslēgumā 17. novembrī kopā skatījāmies skaistu koncertu Mūsu dziesmas Latvijai. Kopā ēdām svētku torti un secinājām, cik mūsu Latvija skaita un visi lepojamies, ka esam Latvieši.

Visbeidzot 18. novembra vakarā atkal dedzinājām sveces karoga krāsās pie aprūpes centra, lai godinātu Latviju.

Lai arī nedrīkstam aicināt viesus, kas mūs iepriecinātu svētku reizēs ar saviem priekšnesumiem, visi kopā tik un tā varam radīt svētku sajūtu. Latvija esam mēs, un, tikai esot kopā, šajā laikā gan ievērojot distanci, varam veidot svētku sajūtu.

Liels paldies visiem aprūpes centra darbiniekiem, kas katru svētku reizi padara iespējamu, paldies visiem aprūpes centru darbiniekiem plašajā pasaulē, kas rūpējas par mūsu senjoriem un neskatoties ne uz ko dod un rada prieku.

Ieva Liepiņa
Ērgļu novada aprūpes centra sociālā darbiniece



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com