Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


LAAJ Atzinības raksti 2020

Piešķirti sabiedriskiem darbiniekiem četrās pilsētās

Laikraksts Latvietis Nr. 624, 2020. g. 18. nov.
Jānis Grauds -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
LAAJ

Latviešu apvienības Austrālijā un Jaunzēlandē (LAAJ) atzinības rakstus piešķir Austrālijas latviešu sabiedrības locekļiem, vai arī atsevišķām Austrālijas latviešu organizācijām par izciliem nopelniem un veikumiem latviešu tautas labā visas Austrālijas latviešu sabiedrības mērogā.

Šogad tie tiek piešķirti:

Adelaidē

Jolantai Lūsei – par aktīvu dalību latviešu sabiedrības darbā un ilggadīgo darbu Baltiešu Padomē.

Ļenai Rumpei – par aktīvu darbu latviešu valodas uzturēšanā, izglītības un skolu nozares darbā.

Lilitai Daenkei – par aktīvu darbu latviešu sabiedrībā, ALB kora Dziesmu laiva vadīšanā un diriģēšanā.

Brisbanē

Adolfam Lācim – par ilggadīgu darbu Brisbanes latviešu ev. lut. draudzē, Kvīnslandes latviešu ev. lut. draudzē un Brisbanes Latviešu biedrībā gan kā to vadītājam, gan loceklim to valdēs.

Melburnā

Sandrai un Robertam Birzēm – par izcilu darbu, uzturot kora tradīciju Austrālijā, strādājot ar Melburnas jaukto kori DAINA un vīru kori VESERIS, koronavīrusa pandēmijas laikā.

Latviešu Ciema Melburnā vadībai un darbiniekiem – par pašaizliedzīgu un izcilu aprūpi Latviešu Ciema iedzīvotājiem, gādājot par vecākā gadagājuma un visneaizsargātajiem latviešiem koronavīrusa pandēmijas laikā.

Ingrīdai Houkai (Hawke) – par pašaizliedzīgu un ilggadīgu darbu Melburnas Latviešu Ciema un Daugavas Vanagu labā.

Andrim Atvaram – par pašaizliedzīgu un ilggadīgu darbu, strādājot Melburnas Latviešu evanģēliski luteriskajā draudzē un Melburnas latviešu sabiedrības labā.

Lijai Andersonei – par sekmīgu Austrālijas Latviešu 36. Jaunatnes dienu vadīšanu Melburnā un par latviešu kultūras veicināšanu, it īpaši izceļot Austrālijas jauniešu talantu .

Sidnejā

Dainai Kainai – par latviešu mūzikas popularizēšanu Austrālijas radio klausītājiem.

Ellai Mačēnai – par izciliem sasniegumiem mūzikas komponēšanā ar latviskiem motīviem un to iekļaušanu Austrālijas koncertos, popularizējot Latvijas vārdu.

Es apsveicu Atzinības rakstu saņēmējus, kā arī tos daudzus citus, kas darbojās sabiedrībā, ģimenē un kā indivīdi, lai saglabātu un uzturētu latvisko kultūru šeit Austrālijā un Jaunzēlandē un Latvijas vārdu izplatītu plašākā sabiedrībā.

Jānis Grauds,
LAAJ priekšsēdis



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com