Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Mīļie tautieši plašajā pasaulē!

Ārlietu ministrijas speciālo uzdevumu vēstniece diasporas jautājumos

Laikraksts Latvietis Nr. 624, 2020. g. 18. nov.
Elita Gavele -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
LR_Arlietu_ministrija

Tuvojas Latvijas Neatkarības diena – mūsu tautas gaišākie svētki, ko svinam gan šeit Latvijā, gan visā plašajā pasaulē, kur mīt mūsu tautieši. Latvijas neatkarība ir apliecinājums mūsu cilvēku spēkam, ticībai un vienotībai. Ja stipri tic, ja ir mērķis un ideja, kā to sasniegt, tad viss izdodas. To pierāda mūsu tautas vēsture gadsimtu griežos.

Šogad svētkus svinam sarežģītā un pārbaudījumiem pilnā laikā, kad mums ir būtiski ierobežotas iespējas satikties iepriekš ierastā veidā – pulcēties, dejot, dziedāt, bērniem apmeklēt latviešu skolas. Tāpēc ir milzīgs gandarījums, ka šajos sarežģītajos apstākļos latviešu organizācijas visā pasaulē turpina savu darbu jaunās digitālās platformās, lai nezaudētu gadiem kopto latvisko identitāti, latviešu valodu, kultūras tradīcijas un piederības sajūtu Latvijai.

Šajā svētku laikā aicinu mūs visus – atbalstīsim savu valsti, priecāsimies par mūsu cilvēkiem, palīdzēsim cits citam saprast, ka tikai kopā esot un sadarbojoties, mēs saglabāsim svarīgāko, kas mums pieder, mūsu zemi – Latviju!

Šajos svētkos gribu pateikties visiem un ikvienam par to nesavtīgo darbu, ko darāt ikdienā, lai uzturētu un vienotu latviešu sabiedrību, rūpētos par latviešu valodas un kultūras saglabāšanu, veicinātu Latvijas vēstures apguvi, kā arī sniegtu atbalstu Latvijas centienos būt demokrātiskai, tiesiskai un drošai valstij.

Sirsnīgi sveicu Latvijas dzimšanas dienā!

Elita Gavele,
Ārlietu ministrijas speciālo uzdevumu vēstniece diasporas jautājumos



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com