Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Jaunatnes dienas aicina!

Sadziedāšanās un balle

Laikraksts Latvietis Nr. 570, 2019. g. 9. dec.
Līsa Jaunalksne un Brita Kalēja -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
AL36JD_DS

Sadziedāšanās. FOTO Lūkas Elberts.

Vecgada vakars.

Sadziedāšanās vakars

Sadziedāšanās vakars būs jautrs vakars visiem gada gājumiem sanākt kopā un dziedāt vecas, tradicionālās dziesmas, kā arī jaunas latviešu dziesmas. Sadziedāšanās vakars notiks svētdien, 29. decembrī, plkst. 19. Melburnas Latviešu nama Lielajā zālē.

Biļetes maksā $20 pieaugušajiem un $15 – pazemināta cena. Vakariņas ir ieskaitītas biļešu cenā, alkoholiskie un nealkoholiskie dzērieni būs pērkami uz vietas. Dziedāšana sāksies pēc vakariņām mūzikas ansambļa pavadījumā. Muzikanti, kuri pavadīs dziesmas, būs Karmena Drēziņa, Edmunds Eimanis, Ronans Lārmanis, Ēriks Stepaņuks un Kaspars Švolmanis.

Dziesmu grāmatas varēsit iegādāties par $15, un dziesmu vārdi arī būs uz lielā ekrāna, lai visi varētu dziedāt līdzi. Nāciet dziedāt visu vakaru!

Līsa Jaunalksne,
36. Jaunatnes dienu Sadziedāšanās vakara vadītāja

* * *

Balle „Kas dārzā“

Aicinām visus ballēties, sadraudzēties un izbaudīt Vecgadu vakaru ar jaunajiem, vecajiem un vismīļākajiem draugiem. Balle Kas Dārzā notiks Melburnas Latviešu Nama Lielajā zālē 31. decembrī no plkst. 19.00. Nāciet, tērpušies kā ziedošs puķu dārzs, – viskošākajās kleitās un smalkākajos uzvalkos!

Vakariņas ieskaitītas biļešu cenā, bet dzērieni līdzi ņemami. Pašsagādātos dzērienus un atspirdzinājumus varēs ienest zālē līdz plkst. 20.30.

Uzņemiet bildes ar draugiem pie foto stacijas, uzēdiet, iedzeriet, un iesildīsim Jauno gadu (un gadu desmitu!) ar stilu un šampānieti!

Iegādājaties biļetes jau tagad: www.jaunatnesdienas.com/tickets/, lai nodrošinātu vietu, vai pērciet Latviešu Namā, Jaunatnes Dienās. Biļešu pārdošana Jaungada Ballei noslēgsies 28. decembrī.

Brita Kalēja
36. Jaunatnes dienu Vecgada vakara balles rīkotāja



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com