Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


LAAJ Preses ziņojums nr. 23

Latvijas Izglītības ministrijas atzinības raksti skolotājiem Austrālijā

Laikraksts Latvietis Nr. 121, 2010. g. 2. dec.
-


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
Izvirzītā kandidāta vārds, uzvārdsKur kandidāts darbojas vai darbojāsAtzinības raksta nominācijas ieteikumsPamatojums apbalvojuma piešķiršanai
Rasma CelinskaAdelaides latviešu pamatskola,Rasma ir nodarbojusies 4 gadus iestudējot lugas skolas sarīkojumos. Kā arī 6 gadus māca bērniem latviešu tautas dejas un dziedāšanu. Bērni viņu respektē un mīl.Par ilggadīgu, veiksmīgu un radošu darbu bērnu, jauniešu vai pieaugušo izglītošanā.
Valentīne Kroforda (Crawford)Melburnas latviešu pamatskola DaugavaIlggadīga Daugavas skolas skolotāja (apm. 1970-tie gadi – 1997). Strādājusi arī latviešu vidusskolā, kā arī palīdzējusi latviešu vasaras nometnē Tērvete. Par ilggadīgu, veiksmīgu un radošu darbu bērnu, jauniešu vai pieaugušo izglītošanā.
Elvīra LatišaMelburnas latviešu pamatskola DaugavaDaugavas skolas skolotāja (apm. 1970-tie gadi – 1998). Vēl strādā kā palīgskolotāja, ja kādu skolotāju vajag aizvietot. Palīdzējusi arī latviešu vasaras nometnē Tērvete.Par ilggadīgu, veiksmīgu un radošu darbu bērnu, jauniešu vai pieaugušo izglītošanā.
Aija GrosaMelburnas latviešu vidusskola29 gadus Melburnas latviešu vidusskolas bibliotekāre.Par ilggadīgu, veiksmīgu un radošu darbu bērnu, jauniešu vai pieaugušo izglītošanā.
Māra KaziņaMelburnas latviešu vidusskolaMacījusi latviešu valodu daudz gadu.Par ilggadīgu, veiksmīgu un radošu darbu bērnu, jauniešu vai pieaugušo izglītošanā.
Viktors BrennersMelburnas latviešu vidusskola2 gadus MLV skolotājs un 3 gadus instruktors Tērvetes bērnu nometnē. 4 gadus pasniedzējs Annas Ziedares Vasaras Vidusskolā, 1 gadu Eiropas Vasaras Vidusskolā un 1 gadu Garezera instruktors.Par ilggadīgu, veiksmīgu un radošu darbu bērnu, jauniešu vai pieaugušo izglītošanā.
Sandra DragūnaSidnejas latviešu pamatskola,Ilggadīga dziedāšanas skolotāja spēļu grupas un pamatskolas bērniem.Par ilggadīgu, veiksmīgu un radošu darbu bērnu, jauniešu vai pieaugušo izglītošanā.
Anita MisiņaSidnejas latviešu pamatskolaIlggadīga skolotāja vidusskolā un pamatskolā. Arī strādājusi Annas Ziedares Vasaras Vidusskolā.Par ilggadīgu, veiksmīgu un radošu darbu bērnu, jauniešu vai pieaugušo izglītošanā.
Anita ŠtubeSidnejas latviešu pamatskola,Ilggadīga skolotāja pamatskolā.Par ilggadīgu, veiksmīgu un radošu darbu bērnu, jauniešu vai pieaugušo izglītošanā.
Gundega ZariņaSidnejas latviešu pamatskolaIlggadīga latviešu valodas skolotāja pieaugušiem.Par ilggadīgu, veiksmīgu un radošu darbu bērnu, jauniešu vai pieaugušo izglītošanā.


Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com