Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


LR Ārlietu Ministrijas direktors Jansons Kanberā

Sola saglabāt diasporas latviešu atbalstu

Laikraksts Latvietis Nr. 542, 2019. g. 16. maijā
Skaidrīte Dariusa -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Ārlietu ministrijas Otrā Divpusējo attiecību departamenta direktors Nils Jansons (pirmajā rindā centrā) un Latvijas vēstniece Dace Treija-Masī tikās ar Sidnejas latviešiem. FOTO LR Ārlietu ministrija.

Šī gada aprīļa mēneša pirmajā nedēļas nogalē, laikā no 4. līdz 6. aprīlim, Kanberā viesojās Latvijas Ārlietu ministrijas Otrā Divpusējo attiecību departamenta direktors Nils Jansons.

Kopā ar Latvijas vēstnieci Austrālijā un Jaunzēlandē, rezidējošu Japānā, Tokijā, Daci Treiju-Masī, viņi bija darba vizītē pie Austrālijas Federālās valdības lai piedalītos ASEM (Asia-Europe Meeting) sanāksmē un uz divpusējām konsultācijām ar DFAT (Department of Foreign Affairs and Trade).

Sestdien, 6. aprīļa rītā Nils Jansons satikās ar Kanberas latviešu saimes locekļiem uz brokastīm, Muse restorāna telpās, Kingstonā.

Uzrunājot klātesošos, viņš izteica sekojošās, galvenās, ievirzies starp Latvijas un diasporā dzīvojošiem latviešiem: saglabāt diasporas latviešu atbalstu; turpināt uzturēt diasporas latviešu piedalīšanos Latvijas politiskajā dzīvē; atbalstīt un veicināt tirdzniecību ar Latviju un veicināt remigrāciju uz Latviju.

Noslēgumā, viņš atsveicinājās no klātesošiem un devās ceļā uz Sidneju satikties ar latviešu saimi.

Skaidrīte Dariusa
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com