Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Labdarības pēcpusdiena Kanberā

Vanadžu tradicionālais saiets

Laikraksts Latvietis Nr. 119, 2010. g. 18. nov.
Skaidrīte Dariusa -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
DV

Daugavas Vanagi

DV Kanberas nodaļas vanadzes. Priekšā – Aina Mediķe. Otrā rindā no kreisās: Inta Peina (Payne), Biruta Vilkina, Aina Kārkliņa, Lita Ātrena un Ingrīda Grēviņa. Aizmugurē no kreisās: Aira Grigule, Ērika Treide (Treyde), Biruta Ūdre un Inta Skrīvere. Iztrūkst Brigita Voitkusa un Silvija Kreitāla. FOTO Imants Skrīveris.

Šī gada 30. oktobrī, Imanuēla baznīcas zālē, Kanberas latviešu saime pulcējās DV Kanberas nodaļas vanadžu rīkotajā, labdarības mielasta pēcpusdienā. Šādu mielastu saieti jau ir kļuvuši par tradīciju, un apmeklētāji ar pateicību novērtē vanadžu pielikto darbu.

Kā vienmēr – pasniegtie ēdieni garšoja lieliski, un liels bija loterijas mantu klāsts. Šajos gados Kanberas vanadzēm ir radies viens kluss viņu darbu apbrīnotājs, kas katrā šādā saietā atbalsta vanadzes ar lielu loterijas biļešu skaita iegādāšanos. Tā tas arī bija šoreiz, un liela daļa izlozēto mantu krājās viņa priekšā.

Kanberas nodaļā ir 12 vanadzes, un visas ļoti rosīgi strādā labdarības darbā.

Kopai ir pievienojusies jauna vanadze – Ingrīda Grēviņa, kurai šajā saietā vanadžu vadītāja Inta Skrīvere piesprauda DV nozīmi.

Vanadzes – Ērika Treide (Treyde) saņēma DV Centrālās valdes Atzinības rakstu par nopelniem DV organizācijas darbā un mērķu sekmēšanā, un Inta Peina (Payne) saņēma DV Austrālijā Atzinības rakstu par izcilus nopelniem DV organizācijas darbā.

Skaidrīte Dariusa
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com