Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Palīdzība Latvijai

Tilpņa iekraušana pie ALB namā

Laikraksts Latvietis Nr. 499, 2018. g. 16. apr.
Gunta R. -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Biroja darbs. FOTO Agris Ezeriņš.

Tilpņa iekraušana. FOTO Agris Ezeriņš.

Sestdien, 7. aprīlī, agrā rītā gandrīz pirms gaiļiem čaklā ALDPA komanda sāka darbu ar dokumentiem ALB birojā, kamēr ārā pie tilpņa spēka vīri un pāris sievas ņēmās ar smagajām kastēm. Beidzot vairāku mēnešu priekšdarbi vainagojās ar paku iekraušanu tilpnī, lai saziedotās drēbes un grāmatas sāktu savu garo pārjūras ceļu pie saņēmējiem Latvijā.

Biroja darbs vingrina smadzenes, tilpņa pakošana – muskuļus. Taisni apbrīnojami, cik daudz papīru darbi saistās ar katru paku. Tāpēc jau birojā sēdēja septiņi skrīveri. Ja šai galā dokumenti nav kārtībā, tad otrā galā var iznākt nepatikšanas. Katru paku aizved saņēmējam uz māju, kaut arī tas dzīvo ārpus Rīgas, citā pilsētā vai uz laukiem, tādēļ visam jābūt ļoti precīzi pārbaudītam un pierakstītam. Saņēmējam ziņo, kad viņam jābūt mājā, lai sūtījumu saņemtu, jo to nevar vienkārši atstāt pie durvīm. Ne visiem ir godīgi kaimiņi...!

Agrais sākums ļāva darbu pabeigt tieši pusdienlaikā, kad visi 15 nogurušie darbinieki ieradās DV namā, kur viņus gaidīja pusdienas – gaļas pankūkas ar buljonu.

Un tā, līdz nākošā gada palīdzības akcijai. Ja tāda būs. Cerēsim.

Gunta R.
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com