Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


„Amber Aged care“ ļaudis gatavojās Lieldienām

Skaistas, raibas olas

Laikraksts Latvietis Nr. 499, 2018. g. 16. apr.
Margota Puķīte -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

No kreisās: Roberts, Margota, Jānis un Paulīne. FOTO Ints Puķītis.

Lieldienu olu krāsošana Amber Aged Care Adelaidē ir palikusi par tradīciju visiem, kas tur dzīvo, neskatoties uz tautību.

Visi tie, kuri vēlās piedalīties šai aktivitātei, pulcējās lielā telpā un pacietīgi gaida, kamēr olas, sīpolu mizas, ūdens bļoda un citi svarīgi piederumi tiek izdalīti kas nodrošina, ka olas būs skaistas un raibas. Arī ierodas vairāki brīvprātīgi darbinieki palīdzēt tiem, kam pirksti vairs tik veikli nelokas

Šogad visi spēja ļoti ātri satīt savu olu sīpolu mizās, un šogad bija daudz vairāk olas nekā iepriekš. Man liekās, ka viens otrs bija vairāk nekā pat divas olas lietojis. Bet lielais katls bija pilns, un tad mierīgi iedzērām tasi kafijas vai tējas, kamēr sīpolu mizas darīja savu burvju māku.

Šajos laikos ir ļoti grūti atrast olas ar baltu čaulu. Esmu izstaigājusi vairākas iestādes, no kurienes pagājušā gadā varēju nopirkt olas ar baltu čaulu; šogad nekā. Meklēju tās bālākas brūnās olas, ko varēju atrast.

Tomēr bija liels pārsteigums, kad attinām olas – tur tiešām bija skaistas, raibas olas. Tad uzlikām tās uz paplātes, kas noklātas ar ozolu lapām. Izskatījās kā skaistā Lieldienu apsveikuma kartītē, uz kuras rakstīts Priecīgas Lieldienas!

Margota Puķīte
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com