Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Brāļi Kaufmaņi uzvar

Centrālā krasta Novuss Vienspēļu un divspēļu novusa turnīri

Laikraksts Latvietis Nr. 117, 2010. g. 3. nov.
Juris Zemītis -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

No kreisās: A. Drēziņš (2. vieta vienspēlēs), E. Kaufmanis, (1. vieta vienspēlēs un dubultspēlēs), D. Pešudovs, (2. vieta dubultspēlēs), G. Kaufmanis (1. vieta dubultspēlēs), R. Puisēns (2. vieta dubultspēlēs), V. Sīkais, JDV latviešu sporta vadītājs. FOTO Aina Andersone.

Piektdien, 29. oktobrī Niagara Parka centrā 15 novusa piekritēji sacentās CKN rīkotos turnīros vienspēlēs un dubultspēlē. Laika trūkuma dēļ spēles bija pēc divmīnusu sistēmas, kas bija ļoti populāra sākuma gados galda tenisa turnīros. Rīkotāji bija pirmos četrus spēlētājus novērtējuši un izdalījuši, lai negadās, ka labākie spēlētāji tiekas pirmā kārtā. Ja Austrālijas tenisa meistarsacīkstēs prese šos labākos spēlētājus sauc kā ar pirmo numuru apliktā raķete, tad mēs tos varētu saukt par ar pirmo numuru apliktā kija.

Vienspēļu finālā tikās E. Kaufmanis (bez zaudējuma) ar A. Drēziņu (viens zaudējums). Pirmā spēlē pārākais bija Drēziņš (3:2), bet nākošo spēli uzvarēja E. Kaufmanis (3:2) iegūstot pirmo vietu. Trešā vietā bija R. Nemme.

Dubultspēlēs bez zaudējumiem pirmo vietu ieguva E. Kaufmanis, un G. Kaufmanis finālā pieveicot D. Pešudovu un R. Puisēnu (3:0). Trešais pāris bija I. Sproģe un A. Drēziņš.

Rīkotāji vēlās pārdomāt, vai divu mīnusu sistēma ir labākais veids kā spēlēt turnīru, un, ja ir iespējams spēlēt pēc tradicionālās katrs ar katru sistēmas, tad to iespējams izmēģinās nākošajā gadā.

Paldies visiem, kas piedalījās, paldies Sidnejas Novusa klubam par galdiem, paldies Ričardam Puisēnam par galdu atvešanu, paldies dāmām par garšīgo ēdienu un paldies Sure Optical par kafijas mašīnu!

Uz redzēšanos 2011. gadā!

CKN uzdevumā

Juris Zemītis
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com