Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


DV priekšnieka vēlēšanas (2)

Austra Graša vēstule

Laikraksts Latvietis Nr. 479, 2017. g. 12. okt.
Austris Grasis -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
DV_CV_2

Austris Grasis.

DV

Daugavas Vanagi

Sveiki, mīļie vanagi un vanadzes!

Pāris rindiņās mēģināšu ieskicēt savas gaitas Daugavas Vanagos un manā personīgajā dzīvē, kā arī par iemesliem, kāpēc gribu kandidēt DV priekšsēža amatam.

DV iestājos studiju gados Zviedrijā pulkveža Lobes laikā. Taču īsti aktīvs organizācijā kļuvu 90.tajos gados Vācijā, kur mani iesaistīja galvenokārt Imants Balodis. DV Vācijā valdē esmu bijis sekretārs, kultūras nozares vadītājs, prezidija loceklis.

Esmu apbalvots ar DV krūšu nozīmi zeltā.

Kandidēt vēlos tāpēc, ka esmu pārliecināts: DV CV funkcija ir būt par veiksmīgu koordinatoru starp DV zemēm, nevis – lai tēlotu kaut kādu virsvaldi, kas citiem teiktu, kā pareizi dzīvot. Tas tad arī ir mans galvenais mērķis, būt par šādu koordinatoru.

Par mani personīgi. Man ir viens dēls Kristaps Grasis, kurš ir Eiropas Latviešu Apvienības (ELA) priekšsēdis un PBLA valdes loceklis. Man ir trīs mazdēli, kuri veiksmīgi pierāda, ka arī ceturtajā paaudzē var saglabāt latviskumu. Esmu precējies ar žurnālisti Ievu Freinbergu, kas arī ir aktīva DV Vācijā valdē. Patlaban viņa strādā pie Laiks. Telpa. Ļaudis. nākamā sējuma.

Ja mani ievēlēs, es katrā ziņā palikšu DV Vācijā biedrs.

Austris Grasis



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com