Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Trīs Latvijas tenori koncertēs Austrālijā !!!

Piedalīsies Latvijas Valsts svētku svinīgajā aktā Sidnejā

Laikraksts Latvietis Nr. 113, 2010. g. 7. sept.
Sandra Dragūna -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
TrisTenori

No š.g. 17. novembra – 2. decembrim Austrālijā viesosies slavenie Trīs Latvijas tenori: Guntars Ruņģis, Nauris Puntulis, Miervaldis Jenčs un pianists Gints Bērziņš.

Viņi sniegs koncertus Sidnejā (19. nov.), Kanberā (21. nov.), Brisbanē (24. nov.), Melburnā (27. nov.) un Adelaidē (28. nov.), kā arī piedalīsies Latvijas Valsts svētku svinīgajā aktā un pusdienās Sidnejā.

Dziedātāji ir Latvijas Nacionālās operas mākslinieki un paralēli šim darbam aktīvi koncertē Latvijā un ārzemēs. Ar Trīs tenoriem kopā muzicēs koncertpianists Gints Bērziņš, kurš pēdējos 10 gadus darbojies vairākos Amerikas opernamos. Tenoru repertuārs ir neticami plašs, tajā ir dažādu žanru un stilu vokālā mūzika.

Šo mūziķu pēdējais nozīmīgākais mākslinieciskais projekts bija koncertu tūre Tava BALSS ir svarīga LATVIJAI, kas tika organizēta ar mērķi vairot vēlētāju aktivitāti šī gada Saeimas vēlēšanām 2. oktobrī. Pasākuma organizators bija Pasaules Brīvo latviešu apvienība (PBLA). Šo koncertu mērķis bija, lai ar mūzikas palīdzību klātesošie varētu aizdomāties par vērtībām, par atbildību mūsu valsts – Latvijas, nākotni veidojot. Trīs tenori kopā ar grupu Dzelzs Vilks, augustā un septembrī, 36 dienās sniedza koncertus 23 Latvijas pilsētās.

Visi latvieši un viņu draugi aicināti izmantot šo lielisko izdevību, dzirdēt slavenos Latvijas tenorus dziedam Austrālijā.

Tuvāka informācija par māksliniekiem un koncertu norisi sekos drīz.

Sandra Dragūna
Laikrakstam „Latvietis“

Red. Gints Bērziņš koncertēja Melburnas Latviešu namā 1997. gadā.



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com