Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Mārtiņš Kvins spēlē regbiju Latvijai

Bijušais adelaidietis Latvijas izlasē

Laikraksts Latvietis Nr. 113, 2010. g. 7. sept.
Jāna Andersone -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Kopš man veidojās draudzības ārzemēs, un draugi no Austrālijas pārvācās uz citām zemēm, Skaips (Skype) ir kļuvis ikdienas kontaktu līdzeklis. Sēžot pie kompjūtera un fiksi uzzināt dienas notikumus, kad laiku atstarpe neiekrīt nakts vidū, man ir norma.

Un tā man pienāca saite uz rakstu interneta lapā Regbija līgas Eiropas Federācija (Rugby League Europe Federation) par Ukrainas regbija spēli pret Latviju. Ar nelielu interesi lasīju, kā Ukraina bija pamatīgi vinnējusi spēli, līdz kamēr tiku pie pazīstama vārda. „Props Mārtiņš Kvins cītīgi centās visu spēli“ (Rugby League European Federation, September 19, 2010).

Mārtiņš Kvins (kādreiz pazīstams, lietojot mātes vārdu, Medenis) jūnijā pārvācās uz Rīgu no Adelaides, lai būtu kopā ar savu draudzeni un piedzīvotu ikdienas dzīvi Rīgā. Lai jaunā dzīves vietā turpinātu iemīļoto regbija spēlēšanu, Mārtiņš izmēģināja un tika Latvijas izlasē. 18. septembrī viņš pirmo reizi, kā tēvzemes pārstāvis dziedāja Latvijas himnu uz laukuma. Stāvot rindā ar saviem komandas locekļiem, Mārtiņš stāstīja, ka viņam pa visu ķermeni skrēja zosāda.

Varat izlasīt rakstu http://www.rlef.eu.com/news.php?id=1436. Latvijas regbiju komandai sezona ir beigusies, bet Mārtiņš turpinās spēlēt regbiju ar klubu Livonia (http://www.livonia-rugby.lv/).

Jāna Andersone
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com