Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Kultūras dienu karoga nodošana

AL56.KD Rīcības komitejas priekšsēdes Lāras Brenneres runa

Laikraksts Latvietis Nr. 443, 2017. g. 19. janv.
Lāra Brennere -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
AL56KD_2

Lara Brennere nodod Kultūras dienu karogu. FOTO Gunārs Nāgels.

Kopkora koncerta noslēgumā, 30. decembrī.

Godājamā Kultūras ministre, Latvijas viesi, dāmas un kungi!

Vēlos vispirms pateikties par skaisto koncertu! Arī vēlos visiem pateikties par izpratni un pacietību par Kopkora un Sadziedāšanās vietu maiņu.

Šī Kultūras dienu nedēļa ir gan ātri pagājusi, un ir grūti saprast, ka divu gadu plānošana ir viss jau gandrīz pie galam. Ir tik daudziem cilvēkiem jāpateicas; atvainojos, ja kādu aizmirsu, paldies LAAJ vadībai par atbalstu, gudru padomu un priekšrocību, paldies Kultūras dienu komitejai par visu jūsu pūlēm, idejām, bezgalīgo darbu un burvīgiem pasākumiem; kapteinis bez komandas nevar pats ko līdzēt, tātad – liels, liels paldies!

Melburnas Ritenītim, – paldies par jūsu palīdzību ik kurā katrā laikā, kad esmu to prasījusi; jūs neesat tikai dejotāji, bet arī mana ģimene.

Kristinei Saulītei, kas mani pierunāja šo priekšsēdes darbu uzņemties, un kas ir bijusi gatava katrā laikā mani uzklausīt; Markus Dragūns, – kā brālis, labais draugs, un bez jūsu mierīgā prātu neiztiktu.

Paldies TDA Līgo un Saulkrastu korim Anima; paldies, ka jūs pieņēmāt manu trako ideju braukt uz Austrāliju! Darboties ar jums ir tiešām bijis gods un prieks, un varu jau redzēt, ka mūsu draudzība turpinās tālā nākotnē.

Paldies arī mūsu kuplajam viesu skaitam: Ivaram Cinkusam, Uģim Prauliņam, Raimondam Tigulam, Uģim Brikmanim un Mārim Maniņam; esam pagodināti, ka izvēlējāties pavadīt vasaru ar mums šeit Austrālijā.

I would like to thank especially my family for this understanding and support, for grandparents' countless hours of babysitting of my young children (5 & 2 years), my grandmother Omi's wisdom and my husband Ben for his unwavering support and for being the present parent to our children whilst mum was working!

I sincerely hope that all of us who have had the honour of calling ourselves Latvian have been able to find a moment this week meeting an old friend, making a new friend, learning something new about our heritage or have just been able to smile at the wonder of our small but strong community.

It has truly been an honour to create this festival for you.

To the next city Adelaide I wish you every success with the next festival in 2018. I know the wheels will already be turning with new and wonderful ideas and I cannot wait to see what you have in store for us all.

Mīļie tautieši, ar šo vēlos nodot Adelaidei mūsu Kultūras dienu karogu.

Lāra Brennere
AL56.KD priekšsēde



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com