Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Gaidām jūs

Uz nākamo 3x3 Viktorijas Alpos – 2011.g. Folskrīkā

Laikraksts Latvietis Nr. 102, 2010. g. 4. aug.
Andris & Irēne Ziedari -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
3x3

Ņemiet līdzi labu omu, gudru domu un ceļa somu. Iepakojiet peldkostīmus un saules krēmu, kā arī slēpes, sniega apavus un ziemas mēteļus, gatavojaties uz visiem iespējamiem laika apstākļiem, ko var sagaidīt Viktorijas Alpu kalnos janvāra mēnesī.

Piedāvājam jums jauku latvisku nedēļu, kurā varēsit baudīt prāta vingrinājumus, interesantus un dažādus referātus, muzicēšanu, praktiskas ievirzes un izaicinošas fiziskas nodarbības gan lieliem, gan maziem. Baudīsim Viktorijas Alpu skaisto dabu, kalnu skatus un tīro gaisu pastaigās un izbraukumos. Bērniem dažādu vecuma grupās būs pilna paralēla programma, un katru dienu nodarbības kā kopējai 3x3 saimei. Ģimenēm ar mazuļiem gādāsim silīti uz dažām stundām tā, lai visiem ir iespēja baudīt programmu.

2011. g. 3x3 viesi būs trīs dalībnieki no Latvijā labi pazīstās kapelas Lauku Muzikanti. Normunds Ķietis, Ineta Āboliņa un Harijs Reisners iepriecinās un iepazīstinās mūs ar Latvijā populāro mūziku. Par Lauku Muzikantiem diezgan droši var teikt, ka viņi Latvijas mūzikas druvā ir izturējuši nopietnu laika pārbaudi, iekarojuši lielu klausītāju uzticību un ir spējuši mainīties līdzi laikam, nezaudējot savu pirmo – tagad jau vecākās paaudzes mūzikas mīļotāju simpātijas un turpinot pulcēt ap sevi arī gados jaunus piekritējus.

Gaidīsim jūs, mīļos tautiešus, skaistā Haumansgapa (Howman’s Gap) nometnē, 2011. gadā no 2. līdz 8. janvārim. Tuvāka informācija sekos nākamos laikraksta Latvietis numuros. Jūs arī varat sazināties ar 2011. g. 3x3 rīkotājiem (tālr. 03 9787 5466).

Andris & Irēne Ziedari
3x3 2011. g. vadītāji



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com