Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Trīsreiztrīs Austrālijā

Aicinām dalībniekus uz 2015. gada 3x3 saietu !!!

Laikraksts Latvietis Nr. 310, 2014. g. 22. maijā
Sidnejas 3x3 2015 vadība -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
3x3_Sarkans

Lutanda Yarramundi Atpūtas centrs.

Nākošais 3x3 Sidnejas saiets notiks 2015. gadā no 2. – 8. janvārim LUTANDA YARRAMUNDI Atpūtas centrā, River Park, 761 Springwood Rd., Yarramundi, NSW 2753, www.lutanda.com.au

Trīsreiztrīs saiets domāts visām paaudzēm, ģimenēm un vieniniekiem. Tas veltīts latvisko zināšanu paplašināšanai, latviskās kopības veicināšanai, latvisko ģimeņu stiprināšanai un draudzību sekmēšanai.

Esam pieteikuši ļoti skaistu vietu stundas braucienā no Sidnejas, netālu no Ričmondas, Zilo kalnu tuvumā.

Šis centrs mūs sagaida ar brīnišķīgu apkārtni, kas piemērota arī nodarbībām ārā, pastaigām un atpūtai svaigā gaisā. Atpūtas centrā ir peldbaseins, vēsinātas telpas, plaša sarīkojumu zāle ar modernu video un audio iekārtu.

Kā parasti, būs dažādas nodarbības un izklaides gan lieliem un maziem, gan jauniem un ne tik jauniem. Saietā sagaidām vairākus viesus no Latvijas, tai skaitā dalībniekus no folkloras grupas “Laimas Muzykanti”.

Sīkāka informācija par saieta programmu un norisi drīzumā sekos Austrālijas latviešu presē un elektroniskajos saziņu līdzekļos.

Sidnejas 3x3 2015 vadība: Pauls un Ieva Svilāni, Valda Teilora (Taylor), Sandra Dragūna, Baiba Harringtona. Epasts: valda.email@gmail.com Tel: 0416 036 423

Sidnejas 3x3 2015 vadība



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com