Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


„Jaunatnes Forums 2014“

Tiek uzsākta reģistrācija!

Laikraksts Latvietis Nr. 308, 2014. g. 8. maijā
Sanita Lāce -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Jaunatnes Kompetences Centrs iepazīstina ar jauno mājaslapu un uzsāk reģistrāciju Jaunatnes Forumam 2014. Organizatori aicina pieteikties dalībai forumā Latvijā un ārvalstīs dzīvojošus latviešu jauniešus vecumā no 16 līdz 30 gadiem. Mudinām forumam pieteikties jauniešus, kuriem ir svarīga sava nākotne un apkārtējā sabiedrība un kuri ir gatavi ietekmēt savu izaugsmi un attīstību. Forums norisināsies kultūras pilī Ziemeļblāzma 2014. gada 3. un 4. jūlijā.

Reģistrācija tika uzsākta 22. aprīlī foruma mājaslapā www.jaunatnesforums.lv

Dalībnieku skaits forumā ir ierobežots, tāpēc aicinām nepalaist garām iespēju un pieteikties.

Organizatori ir parūpējušies par daudzpusīgu tēmu apskatu un dažādām iesaistīšanās iespējām. Galvenie problēmjautājumi un tēmas tiks apskatītas paneļdiskusijās, darba grupās, apaļā galda diskusijās, semināros un neformālajās sarunās, lai jaunieši varētu paši izvēlēties sev interesējošās tēmas un saistošākos līdzdalību veidus.

Dalība forumā ir bez maksas. Organizatori nodrošinās ēdināšanu, izdales materiālus un transportu līdz Rīgas centram pēc foruma aktivitātēm. Naktsmītnes tiks piedāvātas jauniešiem, kuri dzīvo ārvalstīs, ārpus Rīgas un Rīgas reģiona. Naktsmītņu skaits ierobežots.

Par forumu

Jaunatnes Forums 2014 – globālas problēmas, lokāli risinājumi. Foruma uzdevums ir apvienot Latvijā un ārzemēs dzīvojošos latviešu jauniešus, nevalstiskās organizācijas, valsts institūciju pārstāvjus un dažādu jomu profesionāļus, lai darbotos kopā vienota, tālejoša mērķa vārdā. Foruma uzmanība tiks vērsta uz aktuālo problēmjautājumu risināšanu, kā jauniešu bezdarbs, sociālā, ekonomiskā un politiskā iekļaušana, diskriminācija darba tirgū, sociālā uzņēmējdarbība, prakses iespējas un izaugsme, iesaiste nevalstiskajās organizācijās, u.c. forumā izvirzītie jautājumi.

Foruma galvenais mērķis ir iedrošināt jaunatni nākt klajā ar priekšlikumiem, kas tiem palīdzētu kļūt konkurētspējīgākiem, efektīvāk pielietot savas spējas un vienlaikus būt atbildīgākiem pret savu dzīvi. Pasākumu laikā būs plašas iespējas dibināt jaunus kontaktus kā Latvijā, tā arī ārzemēs.

Jaunatnes Forums 2014 organizē biedrība Jaunatnes Kompetences Centrs sadarbībā ar Latvijas Republikas Ārlietu ministriju, Soros fonds – Latvija un Eiropas Latviešu apvienību.

Plašāka informācija par forumu, aktivitātēm un reģistrēšanos mājaslapā www.jaunatnesforums.lv

Uz tikšanos forumā!

Preses relīzi sagatavoja

Sanita Lāce
Jaunatnes Kompetences Centrs



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com