Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Melburnā jauna latviešu medmāsa

Jolantas Lārmanes graduācija

Laikraksts Latvietis Nr. 296, 2014. g. 13. febr.
Kārlis Ātrens -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Jolanta Lārmane. FOTO no privātā arhīva.

Trešdien, 18. decembrī pulcējāmies Melburnas Etihad sporta arēnā, kurā notika RMIT universitātes (Royal Melbourne Institute of Technology) 2013. gada izlaidums. Apmēram, 25 000 absolventu vidū bija arī melburniete Jolanta Lārmane, kura šajā ceremonijā saņēma Medmāsas bakalaura grādu ar uzslavu (Bachelor of Nursing with Distinction). Uzslava Jolantai pienākas tādēļ, ka vairākums priekšmetu nolikti ar augstāko atzinību (High Distinction).

Lai sāktu profesionālās karjeras gaitas, Jolantai bez grāda iegūšanas vēl arī bija jāpierāda augstas akadēmiskās angļu valodas spējas, noliekot IELTS (International English Language Testing System) eksāmenu kā iebraucējai no Latvijas. Jolanta arī ar to ir bijusi veiksmīga, un kopš decembra ir Austrālijā oficiāli reģistrēta medmāsa.

Jolantas izvēle šobrīd ir specializēties psihiatrijas laukā (mental health), īpaši strādājot ar pacientiem, kuriem ir dažādi ēšanas traucējumi. Ar šī gada 3. februāri Jolanta sāka darbu Royal Melbourne Hospital, kurā varēs likt lietā jauniegūtās zināšanas.

Novēlam Jolantai ilgu un sekmīgu karjeru!

Kārlis Ātrens
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com