Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


„Laimas“ izbraukums uz Mt. Barker

Filma un pusdienas

Laikraksts Latvietis Nr. 290, 2013. g. 29. dec.
Astrīda Būtija (Boothey) -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

No kreisās sēž dzimšanas dienu svinētājas Māra un Lolita. Stāv Brigitte, šoferis Robs, Astrīda.

Trešdien, 25. septembrī mūsu izbraukums bija uz Mt. Barker. Bija sakombinēta filma ar pusdienām. Filma bija Dirty Dancing ar Patriku Sveiziju (Patrick Swayze) galvenajā lomā.

Anna Vilsa (Anne Wills) (mums visiem ļoti pazīstama) iepriekš pastāstīja par filmas aktieriem, viņu dzīvi, karjeru. Diemžēl, kamēr mēs atbraucām, varējām tikai noķert beigas. Filma bija patīkama, un mūzika ar profesionālo dejošanu bija vienreizēja. Nākot ārā no kino, daudzi no mums sāka dziedāt un pat izmēģināt dažus dejas soļus, kā nu katrs mācēja. Vēl tagad pazīstamās melodijas griežas galvā.

Wallis kino ir savienots ar Wallis 7 Avenue – ļoti liels, skaists restorāns. Pusdienās varēja izvēlēties jēra cepeti, zivis, liellopu šniceli vai dārzeņu ēdienu, plus bufete ar daudziem un dažādiem salātiem un augļiem. Tā kā šoreiz Mārai bija dzimšanas diena, nodziedājām Daudz baltu dieniņu un nogaršojām Guntas garšīgo kliņģeri kopā ar kafiju.

Mūsu Laimas sabiedriskai koordinatorei Brigittei nākošā dienā bija paredzēta operācija celī, un visi novēlēja viņai ātru atveseļošanos.

Mūsu šoferim Robam bija jāsteidzas uz nākošo darbu, tad nu nevarējām neko vairāk izbaudīt. Braucām atpakaļ un ar prieku gaidām, kad atkal varēsim satikties ar draugiem nākošajā izbraukumā.

Astrīda Būtija (Astrid Boothey)
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com