Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Latvijas Daugavas Vanagi apvienojas

„Tēvzemes Daugavas Vanagi“ (TDV) pievienosies „DV Latvijā“ (DVL)

Laikraksts Latvietis Nr. 274, 2013. g. 11. sept.
Andrejs Mežmalis -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
DV

Daugavas Vanagi

Man ir prieks ziņot, ka Tēvzemes Daugavas Vanagi (TDV) Latvijā ir nolēmuši pievienoties DV Latvijā. Kā jau ziniet, DVL ir vienīgā DV organizācija Latvijā, kas ir DV globālā sastāvā – saskaņā ar DV Centrālās valdes (DV CV) statūtiem (Darbības noteikumiem).

Pēc uzrunas TDV delegātiem gadskārtējā TDV delegātu sapulcē un savstarpējām sarunām ar TDV valdes priekšsēdi Dr. Liju Braķi un DVL valdes priekšsēdi atv. brigādes ģen. Juri Vectirānu, TDV ir nolēmuši pievienoties/iestāties DVL. Speciāli sasauktā TDV sapulcē, visas TDV nodaļas Latvijā vienbalsīgi nolēma piebiedroties/iestāties DVL; pievienošanās process prasīs vairākus mēnešus, lai nokārtotu legālās prasības un juridiskos jautājumus, kas saistīti ar Latvijas likumiem. TDV nodaļas, kopā desmit, kas sastāda TDV organizāciju un kuras pievienosies DVL ir šādas: Alūksne, Balvi, Iecava, Kandava, Koknese, Madona, Rīga (Pulvertornis), Salacgrīva, Talsi un Tukums. Kopējā TDV biedru skaitā iekļaujas 67 bijušie leģionāri. Saistībā ar TDV pievienošanos DVL, kopīgais DV nodaļu skaits Latvijā būs 41.

Apsveicam TDV un DVL vadību un visas TDV nodaļas par sadarbību un pieņemtiem lēmumiem, kas ievērojami stiprinās kopīgo DV organizāciju un tās darbu/nākotni Latvijā. Novēlam sekmes un sadarbību visu starpā mūsu kopējā darbā.

Daugavas Vanagi, sasauksimies!

Visu labu vēlēdams,

Andrejs Mežmalis
DV priekšnieks



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com