Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Sidnejas Latviešu biedrības ārkārtējā pilnsapulce

Nolemj neturpināt sarunas par telpu maiņu

Laikraksts Latvietis Nr. 256, 2013. g. 8. maijā
Jānis Grauds -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
SidnejasLatviesuBiedriba

Pilnsapulces dalībnieki reģistrējās. Pie galda Imants Līcis. FOTO Rūdolfs Nemme.

Pilnsapulces dalībnieki. FOTO Rūdolfs Nemme.

Jānis Grauds vada pilnsapulci. FOTO Rūdolfs Nemme.

Pilnsapulces dalībnieki. FOTO Rūdolfs Nemme.

Svētdien 28. aprīlī Sidnejas Latviešu biedrības (SLB) ārkārtējā pilnsapulcē ieradās manā pieredzē vēl iepriekš neredzēts dalībnieku skaits. Mārtiņa Siliņa zālē visas vietas aizņemtas – 127 paraksti. Par pilnsapulces lēmumu nākošai valdes sēdei ziņoju:

Kā visiem zināms, ārkārtējā pilnsapulce svētdien, 28. aprīlī noraidīja (ap 90% pret) priekšlikumu – Valde drīkst turpināt izpētīt iespējas izmainīt biedrības īpašumu 32-34 Parnell St. Strathfield pret līdzīgu īpašumu vai nu daudzstāvu ēkā uz Parnell un The Boulevard ielu stūra, vai citur Strathfiledā un sagatavot jaunu priekšlikumu pilnsapulcei, ja mūsu prasības var apmierināt šāda izmaiņa.

No tā varam secināt, ka biedri, vairākumā, ir apmierināti ar mūsu patreizējām telpām un ka, izņemot nepieciešamos remontus, nekādas lielākas pārmaiņas viņi nesagaida. Viņi arī izteicās, ka mašīnu novietošana nesagādā grūtības. Daži minēja, ka vajadzīgs padomāt par to, vai nākotnē nebūs vajadzīgs apvienot latviešu īpašumus, piemēram, DV. Domāju, ka mums ir jāpadomā par to, vai ir iespējas mūsu telpas pārorganizēt tā, lai principā varam piedāvāt šādu iespēju. Bija interesanti dzirdēt viedokli: ka mums nav vajadzīgs mēģināt domāt, kas derēs nākošai paaudzei – lai viņi paši plāno un dara.

Šī pilnsapulce pierādīja, ka vairums biedru nav apātiski un atsaucās, ja svarīgi lemt par mūsu nākotni. Kā varam veicināt, lai katrā gadskārtējā pilnsapulcē redzētu tādu pašu piedalīšanos lemt par ikdienišķiem jautājumiem, kas tomēr ir tikpat svarīgi veselīgam biedrības darbam.

Jānis Grauds
Sidnejas Latviešu biedrības priekšsēdis
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com